19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İranlılar Gazipaşa'ya charter sefer istiyor

İranlılar, Gazipaşa Havaalanı'na charter seferleri başlatmak için çalışmalara başladı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İranlılar Gazipaşa'ya charter sefer istiyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret eden İran Turing ve Turizm Group Ceo'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib, "İran'a döndüğümüzde ilk olarak Alanya Gazipaşa Havaalanı'na charter uçuşların başlaması için temaslarda bulunacağız" dedi.

Holiday Group ve Mehrdad Etesam işbirliği ile Alanya'ya gelen ve bir dizi temaslarda bulunan İran Turing ve Turizm Group Ceo'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib, Alireza Eghdami ve Seyed Majid Hosseini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Gharib, Alanya ile İran arasındaki turizmi hareketlendirmek istediklerini belirtti.

Temaslarına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaretle başlayan Gharib; "Alanya'ya ilk defa geldik. Gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Bugün sayın başkanımız bizleri makamında ağırladı. İran ile Alanya arasındaki turizm ilişkilerini kuvvetlendirmek için temaslarda bulunacağız. İran'a döndüğümüzde ilk olarak Alanya Gazipaşa Havaalanı'na charter uçuşların başlaması için temaslarda bulunacağız. Bu bir tanışma ziyaretiydi. En kısa zamanda iş anlamında da Alanya'yı ziyaret etmek istiyoruz" dedi.

İran heyetini ağırlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye ve İran'ın çok eskilere dayanan kültürel ve tarihsel yakınlığı olduğunu hatırlatarak, turizm açısından Alanya için önemli merkezler arasında yer aldığını söyledi. Başkan Yücel; "İran ile Alanya arasında gerçekleştirilmek istenen temaslarda belediye olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

İran Turing ve Turizm Group Ceo'su ve İran Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mohsen Gharib ve yanındaki heyet, Pazar gününe kadar Alanya'da çeşitli temaslarda bulunacak