19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Lufthansa'ya 5 ödül birden verildi

Bu yılın Business Traveller Ödülleri'nde Lufthansa Group havayolları, İş Seyahati kategorisinde ‘Almanya ve Avrupa'nın En İyi Havayolları’ sıralamasında ilk üçte yer aldı.

18 Ağustos 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Lufthansa'ya 5 ödül birden verildi

Swiss üst üste beşinci kez birinci sırada yer alırken, Austrian Havayolları ikinci sırada ve Lufthansa üçüncü sırada yer aldı.

Swiss, Business Traveller okuyucuları tarafından belirlenen ‘Dünya Çapında En İyi Havayolu’ sıralamasında da ikinci oldu.

Ayrıca LH.com, ‘İş Seyahatleri Kategorisinde En İyi İnternet Hizmeti’ ödülüne layık görüldü.

Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Üyesi ve Hub yönetim departmanı sorumlusu Harry Hohmeister, “Swiss, Austrian Havayolları ve Lufthansa, Avrupa'nın en iyi üç havayolu seçildi. Bu, müşterilerin çalışanlarımızın sunduğu üstün hizmete verdikleri değer kadar uçak, tesis ve dijitalleşme yatırımlarımıza da aynı ölçüde değer verdiklerinin kanıtıdır. Yolcularımız, mükemmel bağlantı sunan ağ servislerimizi kullanarak dört merkezimizden dünya çapında yaklaşık 300 noktaya hızlı ve verimli bir şekilde ulaşabiliyorlar” dedi.

Her yıl, prestijli Alman Business Traveller dergisi okuyucuları, bağımsız bir pazarlama enstitüsü tarafından gerçekleştirilen seyahat sektöründeki çeşitli şirketlerin değerlendirildiği ankete katılırlar.

Lufthansa, 20 Haziranda düzenlenen Skytrax ödüllerinde yaklaşık 20 milyon yolcunun katıldığı ankette ‘Avrupa'nın En İyi Havayolu’ seçildi.

Lufthansa ayrıca Swiss ve Austrian Havayolları’nın da aday olarak gösterildiği ‘Batı Avrupa'nın En İyi Havayolu’ ve ‘En İyi First Class Lounge İkramı’ ödüllerinin de sahibi oldu.

Ayrıca, Austrian Airlines çalışanları, ‘Avrupa’nın En İyi Personeli’ ödülüne layık görüldü.