AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş: Bu ataklar bertaraf edildi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş bugün internet medyası yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00
Ekonomi Haberleri

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satırbaşları:
 
Karşımızdaki ittifakın ne çerçevesi bellidir, ne de amacı. 4 Parti CHP, İP, SP ve HDP bir işbirliği içinde. Bu seçimde bu ittifakın örtüsü kalktı. Ya belediye başkanlıkları ya meclis üyeliklerinde işbirliği içindeler. Temelli de artık bu ittifakı ayan beyan ortaya koyuyor. En ilginç olaylardan biri Şanlıurfa'da yaşanıyor. Şanlıurfa'da bizim karşımızdaki aday Doğru Yol kökenli. Oyları CHP ve HDP'den geliyor ama Saadet Partisi çatısı altında seçime giriyor.
 
"TRUMP'IN KARARININ HİÇBİR KIYMETİ YOKTUR"
 
Trump’ın Golan tepesi ile ilgili kararının uluslararası hukukta hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. Uluslararası siyaset açısından hiç bir karşılığı almayacak olsa da bölgedeki dengeleri etkileyecek vahim bir karardır. Yoğun girişimler içinde olacağız. İslam ülkeleri kendi aralarındaki meseleleri barışçıl yollarla çözmeyi öğrenmek durumdadır.
 
DÖVİZ AÇIKLAMASI
 
Türkiye’de ekonominin geriletilmesi için büyük manipülasyonlar ve ataklar var. Bunlar hâlâ daha devam ediyor. Türkiye’de piyasa kapanınca Asya piyasalarında olağandışı hareketler yaşanıyor. Neyse ki geçen yıl sonu bir dengelenme hedefiyle bu ataklar bertaraf edildi. Şimdi seçim öncesi bir atakla dolar üzerinden hükümeti etkilemeye çalışıyorlar. Bunu sadece bize karşı bir hamle olarak değil aynı zamanda milletin cebine yönelik bir hırsızlık olarak görüyoruz. Seçim ertesi de Allah’ın izniyle istikrarlı bir sonuç çıkınca bütün bunlar düzelecektir