21 Eylül Cuma namazı saatleri

21 Eylül Cuma günü Cuma namazı kılacak vatandaşlar, illerindeki Cuma namazı vaktini öğrenmek istiyor. Sayfamızda yer alan namaz vakitleri linkine tıklayarak il il namaz vakitlerini öğrenebilirsiniz.

21 Eylül 2018 Cuma 07:00
Güncel Haberleri


21 Eylül Cuma günü Cuma namazı kılacak vatandaşlar, illerindeki Cuma namazı vaktini öğrenmek istiyor. Sayfamızda yer alan namaz vakitleri linkine tıklayarak il il namaz vakitlerini öğrenebilirsiniz.   Cuma günü, Müslümanlar için çok önemli bir gündür. 

 

İL İL CUMA NAMAZI VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

21 EYLÜL CUMA MESAJLARI

*Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.

*Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli Cumalar dilerim.

*Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, Cumamız mübarek olsun.

*Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

*Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı Cumalar dilerim.

*Allahım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. Selam ve Dua ile hayırlı cumalar.

- Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma! Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Mutlu Cumalar...