İllet ittifakında mızrak çuvala sığmıyor 

‘Türkiye’de beka sorunu yok’ diyenler yine yanıldı. CHP, PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile yaptığı ittifaka FETÖ ve PKK’lılardan da destek geldi. Eskişehir’de de CHP’li başkan DHKP-C’liyi özel kalemi yaptı.

24 Mart 2019 Pazar 07:00
Güncel Haberleri


HDP Eş Başkanı Temelli, eski Eş Genel Başkan Demirtaş, KCK’lı terörist Sebat Andok, FETÖ’cü firari Dumanlı, CHP-İP-Saadet ittifakına yerel seçimlerde oy istedi. ‘Türkiye’nin beka sorunu var’ diyen Cumhur İttifakı’na karşı terör örgütleri hep bir ağızdan illet ittifakına desteklerini açıkladı. İşte ‘mızrak çuvala sığmıyor’ dedirten o sözler: 

KANDİL İTTİFAKI 

HDP Eş Başkanı Sezai Temelli, HDP ile CHP arasında yapılan Kandil ittifakını ikinci kez gözler önüne serdi. Temelli, bir radyo yayınında, yerelde demokratik güçlerin ortaklık yaptığını belirterek, CHP listelerinde HDP’lilerin, HDP listelerinde ise CHP’lilerin olduğunu söyledi. Kandil de CHP-HDP ittifakına destek istedi. PKK elebaşı Murat Karayılan ve Sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi terörist Sebat Andok, tüm HDP’lileri ittifaka destek ve oy vermeye çağırdı. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş “CHP ve İP’in adaylarını destekleyeceğiz. Biz partililerimizden, aday çıkarmadığımız yerlerde CHP veya İP’e severek veya gönülden oy vermelerini beklemiyoruz. Bu gerçekçi de değildir. Ama bazen bir tek oy, birçok mesaj içerir. İşte sizin oyunuz ‘çok mesajlı bir güce’ sahip ” diyerek resmen kirli ittifakı itiraf etti.

FETÖ’CÜLER DE OY İSTEDİ 

Yerel seçimlerine yaklaşırken FETÖ’cü kaçaklar, sosyal medya hesapları üzerinden algı operasyonunu sürdürüyor. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’nün firari imamlarından Ekrem Dumanlı, sosyal medya üzerinden CHP-HDP-İP-Saadet ittifakı için oy istedi.

DHKP-C’Lİ ÖZEL KALEM 

Eskişehir’de CHP’li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un özel kalem müdürü Şenol Durur’un terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu ortaya çıktı. Marjinal sol örgütlerin eylemlerine katılan Durur DHKP-C yapılanması ‘Gençlik Federasyonu’nun AB’yi protesto eyleminde gözaltına alınmıştı.