Ülkü Ocakları'ndan Ok'a sert tepki: Kandil uzantılarına teslim etmeyeceğiz

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, PKK ve HDP bağlantıları nedeniyle 'sözde' millet ittifakı adayı İsmail Ok’a sert çıktı. Balıkesir’i PKK uzantılarına teslim etmeyeceklerini ifade eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen, “Balıkesir’de yaşanan olaylar, bir bela, bir veba gibi yayılmış, içimize sinmez olmuştur. Ülkümüzü satıp FETÖ-Kandil tezgahının kucağına oturan İsmail Ok, bardağı taşırmıştır” dedi.

26 Mart 2019 Salı 07:00
Güncel Haberleri


 

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok’un ve Millet İttifakı’nın PKK ve HDP bağlantıları nedeniyle Alacamescit’in önünde basın açıklaması düzenledi. İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok’un FETÖ- Kandil tezgâhının kucağına oturmakla suçlayan Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen, “  8 Mayıs 1919’da Kuva-yi Milliye ateşini yakan 41 bayrak adamın torunları olarak bizler, burada toplanmış bulunmaktayız. Bu kutlu mekanda bulunmamızın nedeni, Zillet İttifakı’nın yerel seçimlere PKK lekesi bulaştırmak istemesidir. Ülküdaşlarım! Balıkesir’de yaşanan olaylar, bir bela, bir veba gibi yayılmış, içimize sinmez olmuştur. Ülkümüzü satıp FETÖ-Kandil tezgahının kucağına oturan İsmail Ok, bardağı taşırmıştır” dedi.  

“BÜYÜKŞEHİR’İ PKK UZANTILARINA PEŞKEŞ ÇEKEN İSMAİL OK”

İsmail Ok’un Türk milletinin milli ve manevi değerlerine dil uzatanlarla yol arkadaşlığı yaptığını ifade eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen, “ Mehmetçik, PKK’ya karşı silah bıraksın diyen şehit cenazesinde ülkücülere “Asıl gerilla bunlar” diye seslenen CHP’li eski vekil Mehmet Tüm’ün yanında utanmadan bozkurt yapan İsmail Ok. “Oylar Kürdistan’a” diyen Edremitli ne idüğü belirsiz rantçılara, “Kürdistan’a oy vermek CHP’ye oy vermek” diye cevap veren Zillet İttifakına ses çıkartmayan İsmail Ok. Erdek’te değerlerimizle, dualarımızla Allah’ın ayetiyle alay eden Zillet İttifakı’nın adayına ses çıkarmayan, hatta kürsüde gülen İsmail Ok. Gömeç’te ve Burhaniye’de PKK’lılara listeye sokan İsmail Ok ve son olarak kapalı kapılar ardından, Büyükşehir kadrolarını ve yönetim koltuklarını PKK uzantılarına peşkeş çeken İsmail Ok” dedi.

“İHANET OKLARINI BALIKESİR’E ÇEVİRTTİRMEYECEĞİZ”

Ülkü Ocakları olarak Balıkesir’in PKK ve uzantılarına teslim etmeyeceklerini vurgulayan Görmen, “ Alacamescit’ten sesleniyoruz. Biz ülkücüler, 41 bayrak adamın torunları, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’de bu kandil uzantılarının belediyelerimize girmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu coğrafyayı bu zillete teslim etmeyeceğiz. Zulüm ibaresini, ihanet oklarını Balıkesir’e çevirttirmeyeceğiz. Bu nedenle ülkü ocakları olarak bizler, bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak milli bekamızı koruyacak, Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlı kalacağız” dedi.