'Reis' filmi dünya ile buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan, 'Reis' filmi 3 Mart'ta Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa, Danimarka gibi birçok ülkede seyirciyle buluşacak.

13 Şubat 2017 Pazartesi 07:00
Magazin Haberleri

Yapımcılığını Kafkasör Film Akademisi'nin, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yaptığı 'Reis' filminin başrollerini Reha Beyoğlu, Özlem Balcı, Ercan Demirel Işık Yıldız gibi ünlü isimlerin paylaşıyor. star Gazetesi'nde yer alan habere göre; tüm ülkenin kaderini değiştiren, gerçek bir liderin hikayesinin anlatıldığı merakla beklenen 'Reis' adlı film 3 Mart'ta izleyici karşısına çıkıyor. 
 
KIBRIS'TA DEV PLATO 
 
Çekimleri İstanbul, Kırklareli, Bursa, Lefkoşa ve Gazimağusa'da gerçekleştirilen filmin döneme ait Kasımpaşa dokusu Kıbrıs'ta dev bir organizasyon ile yeniden inşa edildi. Prodüksiyon malzemeleri 14 tırla İstanbul'dan Kıbrıs'a getirildi. Proje 1 sene ön hazırlık, 4 aylık çekim ve 3 aylık post prodüksiyon çalışmasından sonra tamamlandı. 
 
130 MİLYON KEZ İZLENDİ 
 
'Reis' filminin fragmanı kısa sürede olumlu yommları alırken, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Filmin fragmanı kısa bir sürede 130 milyon kez izlendi, 20 milyon kez paylaşıldı. 
 
GALA DOĞUM GÜNÜNDE 
 
'Reis' filminin galası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü olan 26 Şubat'ta Maslak TİM Show Center'da yapılacak. Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da merakla beklenen 'Reis'; Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İsviçre, Fransa, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya'nın da aralarında bulunduğu birçok ülkede seyirciyle buluşacak.