Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm izleme linki için tıkla! Game of Thrones 8. Sezon 3. Yeni bölüm fragmanı izle

Ekranların fenomen dizisi Game of Thrones 8. sezon 2. bölümü 21 Nisan'ı 22 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00'te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Sabah işe gideceklerin kaçırdığı Game Of Thrones 8. Sezon 2. bölümün tekrarı ise 22 Nisan akşamı tekrardan ekranlara gelecek. Bu yüzden Game of Thrones takipçileri, “Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm nasıl izlenir?” sorusuna cevap aramaya başladı. 8. Sezonun 2. Bölümünde “Daenerys Sansa’ya, “Cersei’ye asla güvenmemeliydin.” Diyor. Sansa ona, “Sen de güvenmemeliydin.” yanıtını veriyor. İkili arasındaki gerginlik devam ediyor. Arya, “Ölüm. Pek çok yüzü hissettim. Bu yüzü görmek için sabırsızlanıyorum.” diyor. Peki, Game of Thrones yeni bölümü nasıl ve nereden izlenir? Ve Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm fragmanı da bu haberde sizlerle...

24 Nisan 2019 Çarşamba 07:00
Medya Haberleri


Dünyanın fenomen dizisi Game of Thrones 8. sezon 2. Bölümü nefes kesen sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Game Of Thrones 8. sezon 21 Nisan'ı 22 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00'te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Sabah işe gideceklerin kaçırdığı Game Of Thrones 8. Sezon 2. bölümün tekrarı ise 22 Nisan akşamı tekrardan ekranlara gelecek. Bu yüzden Game of Thrones takipçileri, “Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm nasıl izlenir?” sorusuna cevap aramaya başladı. Game of Thrones son bölüm sürprizi ile beraber tüm detaylara değindik. 3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak. Peki, Game of Thrones yeni bölümü nasıl ve nereden izlenir? Ve Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm fragmanı da bu haberde sizlerle... 

GAME OF THRONES 8. SEZON 2. BÖLÜM İZLE
GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?
 
Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thron’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.
 
HBO kanalında altı bölümlük bir sezonla final yapacak olan Game of Thrones dizisinin Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. 30 Nisan'a kadar 1 No'lu beIN HD kanalında Game of Thrones Özel yayınlarına devam eden Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına sokacak. Amerika'da yayınlanan dizi Türkiye saati sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı ertesi akşam olacak.
GAME OF THRONES 8. SEZON 2. BÖLÜM İNCELEME İÇİN TIKLAYINIZ

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM TARİHLERİ 
 
Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:
 
1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
 
2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
 
3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
 
4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
 
5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
 
6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
 
NOT: Türkiye’de dizinin bölümleri yayınlandığı günden bir sonraki saat 04:00’dan itibaren Digiturk’ten altyazılı izlenebilecek.

"HERKES ŞOK OLACAK"
 
Milyonları ekran başına kilitleyen ve Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones'un final sezonunu yaklaşırken dizide ‘Daenerys Targaryen' karakterine hayat veren Clarke'ın kırmızı halıda E! News'a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı. Game of Thrones final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, “Herkes şok olacak” yanıtını verdi.

GAME OF THRONES KONUSU

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

GAME OF THRONES'TAN KIRILMASI ZOR İZLENME REKORU!

Taht Oyunları'nın ilk sezonu 17 Nisan 2011'de, ikinci sezonu ise 1 Nisan 2012'de ABD'de HBO kanalında ilk gösterimini yaptı. Aynı gün veya daha sonraki haftalarda ya da aylarda, dizi diğer birkaç ülkede daha yayınlanmaya başladı. Dizi yalnızca HBO ve ona bağlı kanallarda bulunmaktadır; üçüncü şahıslara ait istem üzerinden video servislerinde ve çoğu ülkede bulunmamaktadır. Bu durum dizinin geniş çaplı bir korsan yayınının varlığına yol açıyordu.

Taht Oyunları'nın ilk sezonunda ilk pazar gecesi yayınlanması olduğu için ortalama 2.5 milyon izleyiciye sahipti ve tüm tekrarlar ile bölüm başına ortalama brüt 9.3 milyon izleyiciye sahipti. İkinci sezonda ise ortalama brüt 11.6 milyon izleyiciye sahipti. Üçüncü sezonda ise 14.2 milyon kişi izleyicisi Taht Oyunları'nı The Sopranos'tan sonra HBO dizilerinin en çok izlenen 2.dizisi yaptı. Dördüncü sezonda ise HBO ortalama brüt 18.4 milyon izleyici sahip olduğunu söyledi, daha sonra 18.6 milyon olarak düzeltti ve The Sopranos'un rekorunu geçmiştir.

GEORGE R.R MARTİN KİMDİR?

George R.R Martin 20 Eylül 1948'de Bayonne, New Jersey'de bir liman işçisinin oğlu olarak dünyaya geldi. İşçi sınıfı ailesinin yaşadığı Bayonne limanına yakın yaşadı. Gençken Martin, hevesli bir okuyucuydu ve 1960'ların Gümüş Çağ, Komik kahraman kitapları, Fantastik Dörtlü gibi kitap koleksiyonları vardı. Komik çizgi romanlar ve fanzinler bir yazar olma ilgisini arttıyordu. 1970 yılında Martin, B.S mezunu olmuştur ve Northwestern Üniversitesinde Gazetecilik okumuştur. 1971 yılında Gazeteciliğini tamamlamak için Northwestern'e gitmiştir.

Martin, 1970li yıllarda kısa bilim kurgu hikâyeleri yazmaya başladı. Ve profesyonel bir yazar olmak için kariyerinin başlangıcı kolay değildi (öyküleri dergiler tarafından kırk iki defa reddedildi) Asla vazgeçmedi; birkaç yıl sonra Hugo Ödüllerinde ve Nebula Ödüllerinde kısa romanı için ilk ödüllerini aldı. Hugo ve Nebula ödüllerinde With Morning Comes Mistfallile kazandı ve 1973'te Analog Magazin tarafından yayınlandı. Hikâye iki ödül kaybetti ama Martin çok önemsemedi, Hugo ve Nebula Kaybedenleri kulübü onun için yeterince büyük bir başarı oldu.

1976'da Kansas'ın MidAmeriCon*'ı için Martin arkadaşı ve yazar olan Gardner Dozois ile birlikte ilk Hugo Kaybedenler Partisini tasarlayıp organize etti. MidAmeriCon kaybeden yazarlar için (ve onların arkadaşları ve aileleri için) son akşam düzenlenen bir buluşma noktası oldu. Martin 1976 yılında yine kaybetmişti; Bu sefer iki Hugo ödülü; Lisa Tuttle ile birlikte yazdığı "...and Seven Times Never Kill Man" ve "The Storms of Windhavena adaydı.Her ne kadar çok fantastik veya korku üzerinde çalışsa da daha önceki çalışmalarında bir dizi bilim kurgu vardır.

Night of the Vampyres adında siyasi-askeri kurgu hikâyesi vardır ve Harry Turtledove'in 20. Yüzyılın En İyi Askeri Bilim Kurgu koleksiyonlarındandır. 1980'lerde Martin aynı zamanda televizyon için yazmak ve kitap editörü olarak çalışmaya başladı. Televizyon için Hollywood'da Twilight Zone ve yeni Beauty and the Beast serisini yeniden canlandırdı. Uzun soluklu Vahşi Kartlar dizisine Pat Cadigan, Stephen Leigh, Lewis Shiner, Howard Waldrop, Walter Jon Williams ve Roger Zelazny dahil edildi. Martin'in editörlüğü altında devam etti ve 2012 yılında seri yirmi beşinci yılını kutladı.

Martin'in kısa romanı, Nightflyers, 1987 yılında filme uyarlandı. 1991 yılında Martin romanlar yazmaya geri döndü ve sonunda serisi Buz ve Ateşin Şarkısını yazmaya başladı. İlk cilt Taht Oyunları 1996'da yayımlandı. 2005 Kasım ayında ise serinin dördüncü kitabı olarak Kargaların Ziyafeti yayımlandı ve The New York Times'ın en çok satılan listelerinde 1 numaraya yükseldi. 2006 Eylül ayında Kargaların Ziyafeti hem Quill Ödüllerine hemde Britanya Fantezi Ödüllerine aday olmuştu. Serisi yazarlar, oyuncular ve eleştirmenlerden övgü aldı.

HBO, 2007 yılında Buz ve Ateşin Şarkısı serisi için televizyon haklarını satın aldı. Taht Oyunlarının ilk sezonu 17 Nisan 2011'de başladı. Dört saatlik bölüm için on saat çalışılıyordu; bu serinin ilk romanına dayanıyordu. İlk sezon prömiyerinde fragmanlar ve çok sayıda kamera arkası gösterildi ve çeşitli internet sitelerinde paylaştı. İlk sezonunda bugüne kadar dizinin 60 milyon dolar maliyeti olduğu tahmin ediliyordu. 3 Nisan 2011'de serinin galasından önce bir saat süren bölümün ilk on dört dakikası gösterildi.17 Nisan 2011 tarihinden sonra Taht Oyunları olumlu eleştiriler almıştı. Üç akşam gösterimleri sayesinde 4.2 milyonluk izleyiciye ulaşmışlardı.

2003 yılında Fantasy Flight Oyunları Taht Oyunları adlı masa oyunu ve 2010'da ise Westeros Savaşları adlı minyatür masa oyununu yayımladı. Ek oyunlar ve ilgili ürünleri yayımlamaya devam ettiler.

Martin gazetecilikte bir üniversite hocası olmuştu ve gençken de bir satranç turnuvası yönetmenliğini yapmıştı. Boş zamanlarında bilim kurgu, fantezi ve korku kitapları okuma ve ortaçağ minyatürlerinin koleksiyonunu yapmakla uğraşır. Ve hâlâ Gümüş Çağ, Örümcek Adamve Fantastik Dörtlü koleksiyonları vardır.

15 Şubat 2011 tarihinde Martin, Meksika'da hayat arkadaşı Parris McBride ile evde küçük bir tören yaparak evlenir.Birkaç yerel esnaf tarafından kendilerine özel olarak yaptırılmış alyansları vardır.