Başkan Erdoğan: Yüzsüzler sandığa gömülecek

Başkan Erdoğan, CHP-İP ve SP’nin terör uzantısı HDP ile yaptığı ittifakın maskesinin 31 Mart’ta düşeceğini vurguladı, “Bu seçim milli irade yüzsüzlerinin sonu olacak” dedi.

24 Mart 2019 Pazar 07:00
Politika Haberleri


 

Başkan RecepTayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Büyük Ankara Mitingi’nde konuştu. Erdoğan şunları söyledi: “İstiklal Savaşımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ve Gazi Meclis’imizin her biri birer İstiklal Kahramanı olan ilk mebuslarını selamlıyorum. i köylerini selamlıyorum. Buradan MHP Genel Başkanı sayın Bahçeli’yi, MHP’ye gönül vermiş tüm kardeşlerimi, Cumhur İttifakı’na destek olan bütün kardeşlerimi selamlıyorum.”

BİZ HAZIRIZ DİYOR

“Sordum, şu anda hipodromda ne kadar insan var dedim… Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum. 450 bin. Bu bir şeyi gösteriyor. Ne diyor Ankara? Biz 31 Mart’a hazırız diyor. Son virajdayız. İnşallah 31 Mart’ın akşamında Ankara’yı sizler taçlandıracaksınız. Cumhur İttifakı, oy kaybına fırsat vermeden sandıkları patlatacak. Milletimize bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Vatanımızı parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi ekonomimizi çökerterek, işimizle aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bunun için terör örgütlerinin emrindeki yapıların desteğiyle karşımıza çıkanların yüzlerindeki maskeyi düşüreceğiz.”

İKİ VAZİFENİZ VAR 

“Komünizm gerekiyorsa onu da biz yaparız. Sizin iki vazifeniz var. Birincisi çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi askere gelmek. Ankara işte böyle bir zihniyetin elinde yıllarca örselendi. İşte bu tek parti dönemiydi, CHP zihniyetiydi. Milletine tepeden bakan ideolojinin esiri oldu Ankara… Bu şehir nice darbeciler, nice durumdan vazife çıkaranları gördü. Bu güzel şehir yıllarca bağrında kara bir leke ile yaşanmaya mahkum edildi. Biz Ankara’yı her şeyden önce işte bu ayıplardan kurtardık. İnşallah Ankara bir daha tek tipçilerle, darbecilerle, elitlerle anılan bir şehir olmayacak. Her gün bölücü örgütün emrindeki partinin yöneticisi Ankara’yı alacağız diye posta koyuyor. Hatta bazıları hızını alamayıp, ‘Onlara en büyük tokadı İstanbul’da Ankara’da atacağız’ diyor. Her gün dozu artan bu küstahlıklara CHP’den tepki geldiğini gördünüz mü? Tehdit diline ittifakın diğer ortaklarından itiraz yükseldiğini duydunuz mu? Seslerini dahi çıkaramazlar, çünkü bunlara ‘bizim oyumuzla seçildiğinizi bileceksiniz’ diyerek ültimatom peşinen verildi.” 

BUNLARA DERS VERİN

“Hani sahte senetle iş gören var ya; bu adamı CHP düşünün Ankara’yı belediye başkan adayı yapıyor. Ya bu adam Ankara’nın başına gelirse ne tür sahte senetler düzenleyeceğini hatırlayın. Onun için bunlara dersi çok büyük vermek lazım. Aynı şekilde İstanbul’da İmamoğlu’na seçmenimiz gereken dersi vereceğine inanıyorum. Temeli belli olmayan bir adam var. Bu adam var ya Kürt değil ha.Kürtler üzerinden geçiniyor. Ama Türkiye’yi biz sizlere böldürtmeyiz, böldürtmeyeceğiz. Şimdi sizlere bir hikaye anlatacağım. 100 koyunu olan celepçi bunlar için çoban tutmuş. Koyunları götüren çoban, ertesi gün bir deriyle çıka gelmiş. Ne oldu diye soran celepçiye “Yağmur yağarken gök çatladı, 72’sinin de ödü patladı, 20’sini verdim kasaba. Birini de canavar yedi, işte bu da onun derisi. Bu duruma sinirlenen celepçi, yoğurt çömleğini çobanın başından aşağı boca eder. Ağzı yüzü yoğurda batan çoban ise Allah’a şükür bu işten de yüzümün akıyla çıktım” Bunların işi böyle, her türlü yalanı söylüyorlar. Bu işten de yüzümüzün akıyla çıktık diyorlar. Üstelik milletimiz bunlara hak ettikleri cevabı sandıkta vermesine rağmen yarabbi şükür deyip yollarına devam ediyorlar.Bu yüzsüzler sandığa gömülecek.” 

PARMAK SALLAYAMASINLAR

Erdoğan: “31 Mart’ta, dünyanın öteki ucundan bizi tehdit edenlere, şöyle sağlamından bir cevap vereceğiz. Hem de öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak. Eskiden Ankara’nın iki farklı yüzü vardı. Ankara sıhhiye köprüsünün üstü ve köprünün altı olarak ikiye ayrılırdı. Şehrin bir yüzü seçkinleri, bürokratları temsil ederdi. Diğer yüzü ise Anadolu’nun değişik şehirlerinden helal rızk için burayı yurt yapan insanlarımızı ifade ederdi. Eski Ankara’da devlet erişilmez bir yerdeydi. Memleketten bir günde buraya gelip, işini halledemediği için haftalarca geri dönemeyen vatandaşlarımız çok iyi hatırlar. Tek parti döneminde bir vali vardı. Bu kişi Anadolu insanını aşağıladıktan sonra şöyle diyor: “Sizin milliyetçilikle komünizmle ne işiniz var? Milliyetçilik gerekiyorsa biz yaparız.” 

BAHÇELİ: BUNLAR ESKİ ÜLKÜCÜYMÜŞ FASA FİSO

Bahçeli CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş’ı eleştirerek, “Eski ülkücüymüş, MHP’liymiş. Bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya ülkücüsündür ya değilsindir” dedi.

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin İzmir’den sonraki ikinci ortak mitingi Ankara’da yaptı. ‘Bugün Ankara bir başka güzel. Bugün Ankara bir başka görkemli” diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, “31 Mart’ta yapılacak mahal idareler seçimine 8 gün kala Cumhur İttifakı olarak başkentimizin huzurundayız. Ankara milli bekamızın stratejik beşiğidir. Seymenler kadar inançlıyız, Türkiye kadar kuvvetliyiz. Cumhur kadar haysiyetliyiz, cumhuriyet kadar haşmetliyiz. Biz Cumhur İttifakıyız” dedi. 

ADAYIMIZ ÖZHASEKİ’DİR

Bahçeli, “31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 31 Mart seçimleri cumhurbaşankılığı sisteminin ilk mahalli seçimidir. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı seçmeyeceğiz. Yalnızca belediye meclis üyesi belirlemeyeceğiz. Bunların önünde milli bekamızın, Ankara’nın tarihsel egemenlik haklarının teyidini yapacağız. İstikrarı temellendirilmiş, toplumsal huzur ve normalleşmesi sağlanmış bir Türkiye’ye geçiş yapacağız. Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Mehmet Özhaseki’dir. MHP, tüm teşkilatlarıyla sayın Özhaseki’nin destekçisidir.”

YPG’YE TERÖRİST DİYEMEDİ

Bahçeli, “Beka sorunu yok demek, milli mücadeleyi unutturmak demektir. Beka sorunu yok demek, Ankara’nın başkent olarak tarih sahnesine çıktığı sürecin kesilmesi demektir. Haç ile hilalin, iman ile küfrün, millet ile zilletin tarihi mücadelesini unutmak demektir. Tehdit açıktır. Kılıçdaroğlu YPG’ye terörist diyemedi? Zillet ittifakına diyorum ki, Ankara’yı ele geçiremeyeceksiniz. Eski MHP’liymiş eski ülkücüymüş. Bunların hepsi faso fiso. Ya MHP’lisindir ya değilsindir.”