Avcılar Belediye Başkanı Benli'den CHP'li İmamoğlu'na rest: Çekilmiyorum, ne yapacaksın, vuracak mısın?

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar'da yaptığı mitingde CHP'den istifa ederek DSP'den Avcılar Belediye Başkanı Adayı olan Handan Toprak Benli’yi tehditvari sözlerle adaylıktan çekilmesi konusunda uyardı.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00
Politika Haberleri


CHP'nin İYİ Parti ve HDP destekli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar'da düzenlediği mitingde skandal sözlere imza attı. İmmaoğlu, CHP'den istifa eden ve DSP'den belediye başkan adayı olan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’yi tehdit etti. DSP'li Benli’yi adaylıktan çekilmesi konusunda uyaran İmamoğlu, "Keşke zamanı varken, son dönem belediye başkanımız da bu ısrarından vazgeçsin. Son uyarımı yapıyorum" dedi.

"ÇEKİLMİYORUM, VURACAK MISINIZ?"

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ise kendisini tehdit eden CHP'li İmamoğlu'na Twitter sayfasından yanıt verdi. Benli, “Son uyarımdır” “Çekil” diyen @ekrem_imamoglu’na cevabımdır: Çekilmiyorum ne yapacaksınız?. Vuracak mısınız?" diyerek İmamoğlu'na rest çekti.

AKSAKAL'DAN İMAMOPĞLU'NA TEPKİ: FAŞİZANCA BİR DÜŞÜNCEDİR

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli'ye çekilme talebinde bulunduğunu ifade ederek, "Bu memleketi yönetme iddiasıyla ortaya çıkmış, sözde demokrat, sözde demokrasi savunucusu bir zihniyetin temsilcisi Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı şahıs, ben ona çakma imam diyorum, burada faşizan bir dille, demokrasiyi ayaklar altına alarak adayımıza saldırmış ve DSP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Benli'ye çekilme talebinde bulunmuştur. Bu demokrasi adına en büyük ayıptır. Faşizanca bir düşüncedir. 'Bu son ihtarım.' diyerek de tehdit etmektedir." dedi.