5 gollü maçta kazanan Kayserispor!

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Kayserispor evinde, Kasımapaşa'yı 3-2 mağlup etti. Konuk ekip Kasımpaşa 66. dakikada 10 kişi kaldı.

24 Şubat 2018 Cumartesi 07:00
Spor Haberleri


Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Kayserispor, Kasımpaşa'yı konuk etti.

Karşılaşma adeta golle başladı. Henüz 2. dakikada Kasımpaşa, Diagne'nin kafa golüyle 1-0 öne geçti. Fakat 20. dakikada Deniz Kadah, ceza sahası içinde etkili bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda ev sahibi Kayserispor etkisini arttırdı. 66. dakikada Kasımpaşa'da Veysel Sarı, rakibine yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu golün ardından rahatlayan Kayseri, 74. dakikada Badji'nin golüyle öne geçti. Bu golden sadece 4 dakikada sonra Mendez ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Halil Umut Meler penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Umut Bulut ise penaltıdan golü skoru 3-1'e getirdi. 90+4'te Trezeguet penaltıdan bir gol bulup farkı 1'e indirse de yetmedi ve Kayserispor kendi sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçla Kayserispor puanını 38'e yükseltirken, Kasımpaşa 29 puanda kaldı.