Ahmed Musa: Leicester beni para için sattı

Al Nassr'ın transfer ettiği Ahmed Musa, Nijerya basınına verdiği röportajında aslında hedefinin Premier League'de kalmak olduğunu söyledi.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 07:00
Spor Haberleri


Transfer döneminde Galatasaray'ın da sıkça gündemini meşgul eden Al Nassr, Nijerya basınına yaptığı açıklamada Leicester City'den ayrılış sürecini anlattı.

Al Nassr'ın 28 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ahmed Musa, asıl hedefinin İngiltere'de kalmak olduğunu ancak eski kulübü Leicester'ın para kazanmak için bu transfere onay verdiğini dile getirdi.

Transferinin gerçekleşme şeklini anlatan Nijeryalı golcü ''Yıllar boyu hayalini kurduğum Premier League'de kalmak istiyordum ama gelip sizin için yapılan teklifin kabul edildiğini söylediklerinde, ne diyebilirsiniz ki? Ben de ayrılmak zorunda kaldım'' ifadelerini kullandı.

''KİMSE LEICESTER'IN BENİ PARA İÇİN SATTIĞINI DÜŞÜNMEDİ!''

Leicester'ın transferdeki tavrını da açıkça dile getiren Ahmed Musa, ''Herkes benim bu transferi para için kabul ettiğimi düşündü ama kimse Leicester'ın beni para için sattığını düşünmedi. Benim bildiğim transfer dediğiniz tüm tarafların anlaşmasıyla olur'' şeklinde konuştu.