Alanyaspor: 0 Antalyaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek son 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

21 Ekim 2018 Pazar 07:00
Spor Haberleri


Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Bahçesehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Antalyaspor, 1 golünün de VAR nedeniyle iptal edildiği maçta Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü.

Antalyaspor'a galibiyeti getiren tek gol, 42. dakikada Souleymane Doukara'dan geldi.

MAICON'UN FÜZESİ VAR'A TAKILDI

Antalyaspor'un 45. dakikada Maicon ile attığı harika gol ise VAR nedeniyle geçersiz sayıldı. Maicon'un attığı gol, VAR izlemesi sonrasında pozisyonun başlangıcında ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

CISSE'DEN KIRMIZI KART

Aytemiz Alanyaspor'un golcü ismi Papiss Cisse, 71. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle birlikte Antalyaspor, Süper Lig'deki 5. galibiyetini aldı ve 16 puanla 4. sıraya çıktı. Alanyaspor ise üst üste ikinci yenilgisini alarak 12 puanla 11. sırada kaldı.

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Alanyaspor ise Bursaspor deplasmanına gidecek.