Malmö Beşiktaş maç sonucu

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Alacağı 1 puanla son 32 turuna kalacak olan Beşiktaş, ayağına gelen fırsatı değerlendiremedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından I Grubu'nu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

13 Aralık 2018 Perşembe 07:00
Spor Haberleri


UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Alacağı 1 puanla son 32 turuna kalacak olan Beşiktaş, ayağına gelen fırsatı değerlendiremedi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından I Grubu'nu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

BEŞİKTAŞ MALMÖ MAÇ SONUCU

MAÇTAN DAKİKALAR:

 

2. dakikada Beşiktaş, tehlikeli geldi. Quaresma'nın içeriye yerden gönderdiği topu Vagner Love arkasındaki Mustafa'ya bıraktı. Mustafa'nın gelişine vurduğu şut kaleci Dahlin'de kaldı.

 

Beşiktaş 2 kez direği geçemedi

 

9.dakikada Kara Kartal, art arda 2 kez direğe takıldı. Quaresma'nın pasına harika bir koşu yapan Dorukhan sağ tarafta topla buluştu ve sert bir orta açtı. Altıpas içinde Necip'in şutu direkten döndü ve Love'ın önünde kaldı. Vagner Love kaleye yollamak istedi, bu kez de çizgideki savunmaya çarpan top üst direkten döndü.

 

Quaresma alkış aldı

 

16.dakikada Beşiktaş Vagner Love'ın yerde kalmasıyla tehlikeli bölgeden frikik kazandı. Quaresma frikiği Ljajic'e bıraktı ve tribünlerden alkış aldı. Ljajic'in kullandığı serbest vuruşta top üstten auta gitti.

 

22. dakikada Malmö atağında Rieks, ceza alanı dışından çok sert vurdu, top üstten az farkla auta çıktı.

 

31. dakikada kendisini unutturan ve Malmö savunma arkasına iyi hareketlenen Mustafa Pektemek, Ljajic'in pasında kaleci Dahlin ile karşı karşıya geldi. Mustafa Pektemek'in çaprazdan sol ayağıyla vuruşunda top az farkla direğin yanından auta gitti.

 

Vodafone Park'ta ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

****

 

Beşiktaş-Malmö maçında 2. yarının ilk düdüğü çaldı

 

İkinci yarıya Malmö iyi başladı. 47. dakikada Ceza yayının üzerinden Rosenberg çok sert vurdu, Karius topu son anda kornere çeldi.

 

Malmö öne geçti

 

51. dakikada Rosenberg'in pasıyla savunma arkasına sarkan Antonsson, hızla içeri sokuldu. Karşı karşıya pozisyonda yerden bir vuruşla top köşeden ağlara yolladı. Temsilcimiz Beşiktaş'a bir üst tur için gol gerekiyor.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 55. dakikada Malmö'de Safari yerini Brorsson'a bıraktı.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 60. dakikada Gökhan Töre, Oğuzhan'ın yerine oyuna dahil oldu. Beşiktaş taraftarları oyundan çıkarken Oğuzhan Özyakup'u protesto etti.

 

SARI KART | 61. dakikada ani gelişen Malmö atağını faulle kesen Necip Uysal sarı kart gördü.

 

Quaresma'ya büyük tepki

 

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın direkt kırmızı kart görmesi nedeniyle 65. dakikada 10 kişi kaldı. Beşiktaş taraftarları kırmızı kart gören Ricardo Quaresma'ya sahadan çıkarken büyük tepki gösterdi.

 

71. dakikada sağ kanattan gelişen Malmö atağında Rosenberg ortaladı. Ön direğe iyi hareketlenen Rieks'in vuruşunda top direk dibinden auta çıktı.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 72. dakikada Vagner Love, yerini Larin'e bıraktı.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 78. dakikada Mustafa Pektemek'in yerine Fatih Aksoy oyuna dahil oldu.

 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 80. dakikada Malmö'de Soren Rieks yerini Eric Larsson'a bıraktı.