Güneş'ten altın dokunuş

Tecrübeli teknik adam, ilk 11’e Mert, Merih gibi yeni isimleri monte etti. Tecrübeli ve gençleri kaynaştırdı. Çift forvetle hücum gücünü artırdı. Macera aramadı, takım çok iyi top oynamadı, ama gerekeni yaptı. Elemelere kötü başlama sendromunu bitirdi.

24 Mart 2019 Pazar 07:00
Spor Haberleri

StarSpor



MİLLİ Takım’da Arnavutluk maçı ile Güneşli günler başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş ile Ay-Yıldızlı takım kabuk değiştirdi: 1- İlk kez resmi bir maçta 11’de başlayan Mert ile Merih’i takıma monte etti. Deniz de ilk kez resmi bir maçta oynarken, Dorukhan da ilk kez milli oldu.

BAHANELERE SIĞINMADI

2- 5’i ilk 11’de olmak üzere 6 lejyonere yer verdi. Oyuncular takımlarında oynamıyor bahanesine sığınmadı. 3- Tecrübeli isimlerle gençleri çok iyi kaynaştırdı. Kalite ve dinamizmi artırdı. 4- Arnavutluk deplasmanında macera aramadı, nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynattı.

ORTA ALAN İYİ YÖNETTİ

5- Takım çok iyi bir oyun ortaya koymasa da savunmada çok az hata yaptı, Burak ve Cenk çift forvet oynarken, hücumda nokta atışla sonuca gidildi.6- Orta sahada Mahmut, Okay ve Emre Belözoğlu takımı çok iyi yönetti, 7- Milliler’in elemelere kötü başlama sendromuna son verdi.