Salah ve Carvajal ağlayarak sahayı terk etti

UEFA Şampiyonlar Ligi Fİnali'nde Real Madrid ile karşılaşan Liverpool'da maçta sakatlanan Salah ve Carvajal gözyaşları içinde sahayı terk etti.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00
Spor Haberleri


UEFA Şampiyonlar Ligi Fİnali'nde Real Madrid ile karşılaşan Liverpool'da maçta sakatlanan Salah gözyaşları içinde sahayı terk etti. UEFA Şampiyonlar Ligi Fİnali'nde Real Madrid ile karşılaşan Liverpool'da yıldız isim Salah sakatlanarak oyuna devam edemedi. Kiev'de oynanan final mücadelesinin 27. dakikasında Real Madridli Ramos'un sert müdahalesi sonrasında Mısırlı yıldız Salah yerde kaldı.

Bir süre ayağa kalkamayan Salah daha sonra kalkarak oyuna devam etti. Fakat sakatlığının ciddi olduğunu anlayan Mısırlı yıldız yere çöktü. Final maçına devam edemeyeceğini anlayan Salah gözyaşlarına boğuldu. Takım arkadaşları Mısırlı yıldıza moral vererek ayağa kaldırdı. 31. dakikada kenara gelen Salah'ın yerine Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Adam Lallana'yı oyuna soktu.

Carvajal de ağlayarak çıktı

Salah'tan sonra Real Madridli yıldız Dani Carvajal de sakatlandı. İspanyol yıldız 37. dakikada kenara gelirken gözyaşlarını tutamadı. Dani Carvajal'in yerine Nacho Fernandez dahil oldu.