Etimad'a veda

Bakırköy’deki ofisinde ortağı Gözel Damirov tarafından öldürülen Etimad İsmayılov için Florya Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende İsmayılov’un eşi, gazetemizin yazarı Sevil Nuriyeva’yı TürkMedya yönetici ve çalışanları yalnız bırakmadı.  

21 Eylül 2018 Cuma 07:00
Yaşam Haberleri

HABER MERKEZİ



Gazetemizin yazarı Sevil Nuriyeva’nın iş adamı eşi Etimad İsmayılov, önceki gün Florya’daki ofisinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İsmayılov için dün ikindi vakti Florya Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Bir çocuk babası olan İsmayılov’un eşi Sevil Nuriyeva’yı TürkMedya yönetici ve çalışanları ile sevenleri yalnız bırakmadı. 

AZERBAYCAN’DA DEFNEDİLECEK

Törene eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, TürkMedya Kurumsal İlişkiler Direktörü Fatih Uysan, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Yayın Danışmanı Halime Kökce, 24 TV Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Star yazarı Fadime Özkan ile çok sayıda gazeteci-yazar ve siyasetçi katıldı. Cenaze namazının ardından İsmayılov’un cenazesi toprağa verilmek üzere baba ocağı Azerbaycan’a götürüldü. 

DAMİROV İTİRAF ETTİ

Azerbaycanlı iş adamı Etimad İsmayılov’un katil zanlısı Gözal Damirov cinayetten iki saat sonra Etiler’de yakalandı. Olay iddialara göre şöyle gelişti: İsmayılov ile Azerbaycan yurttaşı eski emniyet müdürü Gözel Damirov, gıda ve elektronik ve AVM işletmesi üzerine birlikte iş yapmaya başladı. İkilinin arası şirketin hisse devri nedeniyle açıldı. Damirov’un üzerinde olan şirket hisselerinin anlaşmaya göre İsmayılov’a devretmesi gerekiyordu. Ancak Damirov borcunu ödemeye yanaşmayarak süreci uzatmaya çalışınca ikili arasında önce telefonda tartışma çıktı. Daha sonra yanına silahını alan Damirov, İsmayılov’un ofisine giderek şirket hisselerini devretmeyeceğini söyledi. İkili arasında yaşanan tartışmayla birlikte Damirov, ortağı İsmayılov’u başından ve göğsünden silahla vurduktan sonra kapı önünde bekleyen şoförüyle olay yerinden kaçtı. Cinalyetten iki saat sona Etiler’de yakalanan Damirov, tartışmanın 4 milyon dolarlık hisse devrinden dolayı yaşandığını söylediği öğrenildi. 

Star yazarı Sevil Nuriyeva,cami avlusunda oğlu ile birlikte taziyeleri kabul etti.  

ARKADAŞIMIZIN ACI GÜNÜ 

Star Gazetesi Sayfa Sekreteri Sevinç Altuntaş’ın annesi Fatma Altuntaş, önceki akşam hayatını kaybetti. Kalp yetmezliği sonucu hayata gözlerini yuman Fatma Altuntaş’ın cenazesi, dün Bahçelievler Siyavuşpaşa Merkez Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Sevinç Altuntaş’ı iş arkadaşları da yalnız bırakmadı. Star Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz.