Okullar kaç gün tatil olacak?

Milyonlarca kişinin gözü 16 Ocak'ta yapılacak kar tatilinde.

17 Ocak 2019 Perşembe 07:00
Yaşam Haberleri


Milyonlarca kişinin gözü 16 Ocak'ta yapılacak kar tatilinde. Beklenen açıklama geldi. Eskişehir'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilecek.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilecek.

Valilik'ten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 16 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

 

 

İL İL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Öyle ki çok sayıda vatandaşın bu konuyla ilgili araştırmalarını da sürdüüyorlar. Geçtiğimiz kar yağışında İstanbul ve Ankara'da da etkili olan kar yağışı yurdun 4 bir yanını kara boyamıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Hakkari, Şırnak, Bingöl, Muş, Bitlis, Giresun çevreleri ile Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.