Alper TEKBAŞ

alpertekbas@gmail.com

Bunalmadan bronzlaşmak ister misiniz?

- Alper TEKBAŞ tüm yazıları

Bu hafta tabiatın kalbi Bolu’dayım. BAKTOD Başkanı Halit Ergül ile birlikte Bölgeyi gezdik.  Halit Ergül, “bireysellikten bölgeselliğe geçiş sürecinde Batı Karadeniz Bölgesi turizmcilerinin güç birliği yaparak yurtiçi ve yurtdışında bölge turizminin tanıtımında değerlerimizi tanıtmak, etkin bir şekilde ifade etmek ve bölgemizin turizmdeki potansiyelini hak ettiği yerlere taşımak için seferber olduk. Ülkemizin 2023 vizyonunda şehirlerin ülke ekonomisine katkısının önemi yadsınamaz. Bu doğrultuda öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Birlikte gezdiğimiz Bolu’muzun turizmdeki önemini, değerlerini, gezilip görülmesi gereken yerleri, tadılması gereken yöresel lezzetlerini keşfetmeye herkesi Bolu’ya bekliyoruz” dedi. 

“Kış aylarının gözde kayak merkezi Kartalkaya ve ayrıca Gölcük, Yedigöller, Abant, Göynük, Mudurnu her zaman tatilcilerin uğrak yerleri arasındadır. % 65’i Ormanla ve bine yakın göl ve göletiyle, yaylalarıyla İstanbul ve Ankara’nın tam ortasında buluşma noktası bir konuma sahibiz. Geçmişten geleceğe aktarılacak çok önemli değerlere sahip olan ilimiz bir halk kahramanı olarak gönülleri fethetmiş Köroğlu’nun diyarıdır. Köroğlu’nun uğrak keşif noktaları üzerine ciddi bir ARGE çalışması içerisindeyiz. Bolu’ya gelecek tatilcilere bu doğrultuda gezi ve tanıtımlar yapacağız. Dünyanın ilgisini çekebilecek farklı tatil alternatiflerimizle 7’den 70’e herkesin gözdesi tatil merkezi olacağız.  Gastronomi turizminde de her köşesinde farklı lezzetleri olan dünyaca ünlü aşçıların çıktığı bu topraklar Batı Karadeniz turizm destinasyonunun da merkezi başlangıç ve varış noktası. Şöyle ki; Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop, Zonguldak illerini kapsayan Göynük’ten Amasra’ya Safranbolu’dan Akçakoca’ya tarihsel ve kültürel coğrafyası, insanı, mahalle köy ve ilçeleriyle bütünleşen ülkemizde 4 mevsim vazgeçilmez bir turizm destinasyonuyuz. Türkiye Cumhuriyeti I.Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde güçlü Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda bizler her zaman elimizden gelen ne var ise yatırımlardan öz kaynaklarımıza varana dek vatanımıza her türlü fedakarlığa hazırız. Her zaman olduğumuzdan daha diriyiz birlik ve beraberlik ruhuyla devletimizin milletimizin emrindeyiz” 

 

Dededen toruna otelciliğin Hanımefendisi 

Kartal Otel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gazelle Resort & SPA Hotel’in sahibesi Emine Ergül, adeta otelde doğup büyümüş. Bolu’da turizm yatırımlarına hız kesmeden devam etmiş, doğuştan Otelcilik mesleğini yaşam tarzı kabul ederek turizmle bütünleşen bir isim.  Alper Bey yaz sıcaklarında bunalmadan bronzlaşmak isteyenleri, tamamen doğayla iç içe, ormanda doğal yaşamın içinde Türkiye’nin en kapsamlı SPA Hotelinde, yaz aylarında aile sıcaklığında tatil yaptırmak istiyoruz. Dertlerinizi unutun bizleri unutmayın. Kışın unutulmaz bir kayak keyfi için Kartalkaya’ya,  4 mevsim de dinlenmek, huzuru bulmak, doğal yaşamla kucaklaşmak için Gazelle Resort & SPA Hotel’e bekliyoruz diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Gerçekten de özellikle aileler için dört dörtlük bir tatil keyfi. Yoruldum, bunaldım, sıkıldım bir mola diyorsanız Ormanın içerisinde tertemiz bir hava almak, birbirinden ilginç hayvanları görmek, doğal yürüyüşler yapmak, yazın sıcaklarından kurtulup ferah ve serin bir atmosferde üşümeyi özlediyseniz bu oteli değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.  Onlar dolar dolar dolar dedikçe bizler Vatan Vatan Vatan demeye, bir olmaya, milli irademizin sarsılmaz gücüyle emin ve güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz.