Eren HATTATOĞLU

ehattatoglu@stargazete.com

Hareketli ve yoğun bir hafta bizi bekliyor!

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Gezegenlerin çoğunluğu yıldız haritanızın en yüksek noktası olan kariyer, şöhret ve prestij bölgesinden size güç veriyor. İşinizde başarılı olabilirsiniz. Maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, telif, prim, ikramiye, tazminat gibi kaynaklardan para almanız mümkün. Alternatif olarak ameliyat gündeme gelebilir veya hamilelik ya da doğum haberleri alabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs  / HAFTANIN ŞANSIZI

Partneriniz sizi çok destekleyecek. Eleştiri de alsanız iyi yönde motive olacaksınız. Ne yaparsanız bir başkasıyla birlikte yapın çünkü işbirlikleri önünüzü açacak. Babanız ya da aile büyüğü gibi otorite figürleri ve etkin kişilerle bir arada olabilir, ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Seyahat, yurtdışı, eğitim ve yayıncılık gibi alanlarda aktifleşebilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Para meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Miras, ortaklığın bitmesi sonucu mal paylaşımı, nafaka gibi ortak kaynaklarla ilgili önemli görüşmeleriniz olabilir. Yatırımlarınıza ilişkin plan yapabilirsiniz. Bir girişimde bulunmak için önümüzdeki hafta doğacak yeniayı beklerseniz, arzuladığınız sonuçları alabilirsiniz. Çok işiniz olabilir ama karşılığını alacaksınız.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelecek ve zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz. Çocuklarınızın hayatında heyecan verici gelişmeler olabilir. Gönül işleriniz de yolunda gidecek. Hem yeni başlayan hem de uzun süreli ilişkilerde mutlu olacaksınız. Ancak uzun süreli ilişkilerde partnerinizin gelecek kaygıları olabilir. Ya da sizin ilişkinizin geleceği hakkında endişeleriniz olacaktır.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Yıldız haritanızın yuva sektöründeki yoğun enerji, evde kalabalık misafir ağırlamanıza neden olabilir. Evinizde büyük bir temizlik ve düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Misafir yerine usta, mimar veya yardımcılarla evinizde kalabalık ve gürültülü bir ortam oluşabilir. Taşınma, tadilat yapma, ev kiralama, satın alma veya evinizi satma ya da mobilya alma planlarınız olabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Başaklar iletişim sanatlarında doğuştan yeteneklidirler, siz de bu yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Roman, senaryo yazabilir, çevirmenlik yapabilir, yabancı bir dil öğrenmeye başlayabilir, eğitmenlik, editörlük yapabilir veya zor bir sınavdan geçebilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze, hala, dayı gibi anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızla zaman geçirebilirsiniz ve ortak bir hedefiniz olabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Masraflarınız artıyor ama siz de pahalı alışverişlere ilgi duyabilirsiniz. Parayla ilgili cesur adımlar atma eğilimindesiniz. Gelirinizi artırmak için harekete geçebilirsiniz. Diğer yandan evinizde aile üyelerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ya da oturduğunuz ev veya başka bir mülkle ilgili önemli görüşmeler yaparak para kazanmanız mümkün.   

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzdaki Mars’ın, Jüpiter ile birleşen enerjisi cesaret ve gücünüzü artırabilir ama sizi zaman zaman aşırı aceleci ve kavgaya eğilimli yapabilir. Ufak kazalar ve sakarlıklar yaşamamak için sahip olduğunuz enerjiyi sporla atabilirsiniz. Hiç spor yapmıyorsanız Mars ile başlayabilir veya yaptığınız egzersizde bir üst seviyeye geçebilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

İç dünyanızı güçlendirmek, kötü alışkanlıkları ve zaafları geride bırakmak için iyi bir zaman. Bir uzman veya terapist yardımıyla size yük olan psikolojik sorunlar ve alışkanlıkları temizleyebilirsiniz. Dini inancınız veya maneviyatınız güçlenebilir, iç dünyanız zenginleşebilir ve kararlılıkla zararlı alışkanlıkları arkanızda bırakabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Olayların merkezinde siz varsınız! Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Aşk veya sevgi fark etmez! Sevdiğiniz insanlar yanınızda olacak! Dernek, kulüp gibi topluluklarda ve yardım projelerinde önemli bir göreviniz olabilir. Bu sosyal ortamlarda, kariyerinizde anahtar rolü oynayacak insanlarla tanışabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Başarılı bir dönemdesiniz. Kararlı olacak, risk alacak ve büyük oynayacaksınız! Sektörünüzde muazzam bir güç haline gelebilirsiniz. Ancak dışarıya yansıttığınız lider ve güçlü görünümün arka planında farklı duygular içinde olabilirsiniz. Daha paylaşmaya hazır olmadığınız bir sırrınız olabilir veya ortaya çıkarmadan önce detaylarını halletmenizi gerektiren bir iş üzerinde çalışabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart 

Başarılı ve güçlü insanlarla bir araya geleceksiniz. Sosyal ve mesleki etkinliklerde tanışacağınız insanlar sayesinde dönüşüm geçirebilir ve bakış açınızı genişletebilirsiniz. Sosyalleştiğiniz kişilerden mesleki ipuçları veya yeni bir iş fikirleri almanız mümkün. İlerlemenizi sağlamak için spor veya sosyal bir kulübe ya da mesleki bir örgüte üye olmalısınız.