25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

1905 AGS protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 AGS) ziyaret turları devam ediyor.

25 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
1905 AGS protokol ziyaretlerini sürdürüyor

1905 AGS Yönetiminin dünkü durağı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. H. Ali Çelik’ti. Bakan Yardımcısı Çelik’i makamında ziyaret eden 1905 AGS Yönetimi üzerinde ismi olan bir formayı kendisine hediye etti. 1905 AGS Yönetim Kurulu Başkanı Özüdoğru, dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlatarak, Bakan Yardımcısı Çelik’i 28 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirecekleri Business Network etkinline davet etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Bakan Yardımcısı Çelik, sporun her alanının çok geniş kesimler tarafından ilgiyle takip edildiğini belirterek, “spor hayatın olmazsa olmazlarından birisi konumundadır. Ve onun üzerinden de insanlar dostluklar kuruyorlar. Dolayısıyla bence bunu, biraz daha herkesin anlayacağı, herkesin ulaşabileceği bir hale getirmek lazım. Mesela bir ara seyircilerin, özellikle bayanların seyretme de şu oluyor, bu oluyor, kötü cümleler sarf ediliyor deniliyordu. Ben şimdi onların da baya azaldığını görüyorum” diye konuştu.

Galatasaray’ın yurt dışı başarılarına da değinen Bakan Yardımcısı Çelik, “Türkiye’nin Avrupa’da en güçlü mücadele eden ve sonuç alan takımı Galatasaray’dır.  O yönden söyleyebilirim ki uluslararası maç varsa Galatasaray’ın güçlü bir duruşu ve başarılı bir grafiği var diye düşünüyorum” dedi.