19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

5 ayda 50 bin haneye ziyaret

Yenimahalle Belediyesi’nin Ekim 2016’da startını verdiği “Sizin İçin Çalışıyor Birlikte Yönetiyoruz” projesi, vatandaşın yönetime katılmasını sağlarken Yenimahallelilerin belediye hizmetlerine olan memnuniyetini de gözler önüne serdi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
5 ayda 50 bin haneye ziyaret

Bugüne kadar 50 bin kapıyı çalan 30 kişilik proje ekibinin yaptığı hane ziyaretleri neticesinde, vatandaşın Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden memnuno lduğu gözlendi.

 “Sizin İçin Çalışıyor Birlikte Yönetiyoruz” ekibi, yaptığı ziyaretlerde bin 53 istek ve şikayeti de dinleyerek anında ilgili müdürlüklere iletti. Yapılan değerlendirmeler sonucu 900 kişinin talebi kısa sürede olumlu sonuç alırken proje ekibi de vatandaşları arayarak konu hakkında bilgilendirme yaptı. Belediye ekipleri, 4 bin 710 mesaj aldı. Bu mesajlardan 4 bin 131’i sevgi, saygı, destek ve başarı dileklerinden oluştu.

 

Ziyaretler kapsamında Yenimahalle sınırları içerisinde yaşayan ve iş yapan Yenimahalleliler arasında dayanışmayı sağlamak hemşericilik bilincini oluşturmak ve Yenimahalleli olmanın ayrıcalığını hissettirmek amacıyla hayata geçen Halk Kart projesini de tanıtan ekipler, Yenimahalleli vatandaşların anlaşmalı işyerlerinden belirlenen oranlarda indirimli alışveriş yapmalarına olanak sağlayan Halk Kart’tan dağıttı.