20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Altındağ’a iki yeni Aile Sağlığı Merkezi

Sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getiren Altındağ Belediyesi, ilçeye iki yeni Aile Sağlığı Merkezi daha kazandırdı.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Altındağ’a iki yeni Aile Sağlığı Merkezi

Yasayla belirlenmiş görevleri arasında yer almamasına rağmen, ilçeye daha önce 7 aile sağlığı merkezi inşa ettiren Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın istek ve ihtiyaçlarına göre yatırım yaptıklarını vurguladı. Merkezlerin tüm Altındağ’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Tiryaki, Çamlık Mahallesi’ne yapılan Aile Sağlığı Merkezi’ni açtıklarını ve Karapürçek Mahallesi’ne yapılan Aile Sağlığı Merkezi’ni ise önümüzdeki günlerde açmayı planladıklarını söyledi. Karapürçek Mahallesi’nin nüfusunun arttığını belirten Tiryaki, “Buraya ikinci Aile Sağlığı Merkezi’ni yaptık. Altındağ genelinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Aile Sağlığı Merkezi sayısı daha da artacak” dedi. 

Altındağ’da günü kurtaran değil, geleceğe yönelik yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Başkan Tiryaki şunları söyledi, “Herkesin iş güç sahibi olduğu, birbirine saygı gösterdiği, sosyal donatıların yer aldığı bir Altındağ oluşturmak için çalışıyoruz. Biz yatırımlarımızı ihtiyaca göre yapıyoruz ve mahallelerimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çabalıyoruz. Sadece sağlık merkezleri değil, ihtiyaca göre okul gibi, cami gibi, karakol gibi mahallenin eksiklerini belirleyip, çözüm üretiyoruz”