25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ankara’ya ’gıda kent’

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ankara’ya ’gıda kent’

Ziyaret sırasında ATO heyeti, Ankara’nın en önemli toptan gıda sitelerinden biri olan GİMAT’ta trafik yoğunluğundan kaynaklanan sıkıntıları dile getirdi. ATO heyeti, Başkan Tuna’dan Toptancı Hali ile gıda ve et toplantıcılarının bir arada olacağı, içerisinde bir de serbest bölgenin bulunacağı ‘Gıda Kent’ kurulması konusunda destek talep etti. Toplantıda ayrıca, ATO’nun yaptırmayı planladığı yeni hizmet binası, hafriyat dökümünde fiyat indirimi, Ankara İnşaat Malzemesi ve Demir Satıcıları Sanayi Sitesi’nin (ATİSAN) ulaşım sorunu, servis araçlarına kamera takılması konuları da ele alındı.  

YARDIMCI OLMAK GÖREVİMİZ 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ATO Yönetimi’nin dile getirdiği sorunları not alarak, yasalar çerçevesinde çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. Tuna. “Çalışanın, üretenin yanında olmak, kanun nizam çerçevesinde önünü açmak, onlara yardımcı olmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.  Ziyaret sırasında Baran’a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay, Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ali Yılmaz, Edip Balcı, Mehmet Fatih Çetinkaya, Murat Ülkü Karakuş, Nuh Acar, Süleyman Ekinci ve Genel Sekreter Ahmet Güran eşlik etti.