20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

ATO’dan istihdam seferberliği

Ankara Ticaret Odası (ATO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine harekete geçerek istihdam seferberliğine bilgilendirme çalışmalarıyla ilk adımı attı.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
ATO’dan istihdam seferberliği

Esnaf ve tüccarın istihdam desteklerinden yeterince haberdar olmadığına ilişkin anketlerden yola çıkan ATO, meclis üyelerini bu destekler konusunda bilgilendirmek için harekete geçti. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın daveti üzerine Başkent’teki ekonomi bürokrasisi ATO Meclisi’ne katılarak, devletin istihdamı artırmak üzere işverenlere yönelik uygulamaya koyduğu destekleri tek tek anlattı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN İSTİHDAM

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan, KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli ve Türkiye Bankalar Birliği Genel Başkanı Hüseyin Aydın’ın katıldığı ATO Meclis Toplantısı, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın açılış konuşmasıyla başladı. Baran,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısının güçlü bir Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

150 BİN ATO ÜYESİNE SESLENDİ

ATO Başkanı Baran, dâhili ve harici şer odaklarının Türkiye’yi zayıflatma faaliyetlerine karşı, kendilerine ekonomik cephede büyük sorumluluk düştüğünü belirterek, 150 bin ATO üyesine, “Gelin, ekonomik cephedeki taarruzlara karşı, üzerimize düşeni hep beraber yapalım” çağrısında bulundu.