19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Avukat Murat Sümer GC Powerlist’te

29 yıldan bu yana dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilen GC Powerlist’in bu yılki odağı Türkiye’nin en etkili ve inovatif şirket avukatları oldu.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Avukat Murat Sümer GC Powerlist’te

Türkiye’nin en etkili hukuk profesyonellerinin yer aldığı ‘GC Powerlist-The Legal 500’ listesinde, Ankara Merkezli Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş’nin Hukuk Müşaviri Avukat Murat Sümer de vardı. En etkili kurum içi (in-house) çalışan avukatların-ekiplerin seçildiği GC Powerlist, 29 yıldır hukuk şirketlerinin yetkinliklerini analiz eden The Legal 500 ile işbirliği kapsamında, Türkiye’deki şirketlerin en etkili kurumsal hukuk ekiplerini seçti. 

The Legal 500’ün Türkiye genelinde yaptığı araştırmada, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Projesi’ni hayata geçiren Ankara Merkezli Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş›’in Hukuk Müşaviri Avukat Murat Sümer en etkili avukatlar arasında yerini aldı. Sümer;’i İstanbul’da düzenlenen sertefka töreninde, Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş Mali İşler Genel Müdürü Mehmet Coşan ve Hukuk Müşavirliği ekibinden Avukat Dilara Zaim yalnız bırakmadı. Avukat Murat Sümer, ekip olarak böyle bir başarı listesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.