18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bakan Kasapoğlu’ndan “Eryaman’ı bitirin” talimatı   

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile yapımı devam eden Eryaman Stadı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

1 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bakan Kasapoğlu’ndan “Eryaman’ı bitirin” talimatı   

22 bin kişi kapasiteli statla ilgili bilgi alan Bakan Kasapoğlu, projenin Başkentli futbolseverlerin hizmetine eksiksiz bir şekilde sunulması için çalışmaların hızlandırılması ve Eylül ayının sonuna kadar bitirilmesi talimatını verdi. Kasapoğlu, stadın inşaatını üstlenen firma ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içerisinde hareket etiklerini belirterek, çalışmaların aralıksız ve hummalı şekilde sürdürüleceğini söyledi. 

YARDIM ETMEYE HAZIRIZ 

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak stat inşaatının tamamlanması adına her türlü yardıma ve desteğe hazır olduklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Süreci yakından takip edeceğiz. Gerekirse ben de baretimi yeleğimi giyip burada çalışırım. En acil konumuz bu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tüm imkanları burası için seferber olacak” diye konuştu. Stattaki çalışmaların 24 saat aralıksız devam edeceğini vurgulayan Bakan Mehmet Kasapoğlu, “Bu stadı bir an önce ülkemize, Ankaragücü’ne kazandıracağız. Başkent ekibinin maçlarını bir an önce burada oynamasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.