19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Başkan Çetin’den, esnaf ziyaretlerine devam

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, zabıta müdürü ile birlikte geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken; mevcut iş yerlerindeki esnafları da düzenli olarak ziyaret edip dertlerini dinliyor, çözüm önerileri sunuyor.

15 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkan Çetin’den, esnaf ziyaretlerine devam

Ziyaretler kapsamında esnafa Türk bayrağı da hediye eden Çetin, “Birliğimizin, beraberliğimizin simgesi olan şanlı Türk bayrağımızı esnafımıza hediye ediyoruz. İlçemiz için istişarelerde bulunup, esnafımızın taleplerini dinleyip, çözüm önerileri sunuyoruz” dedi. 

DÜZENLİ BİRARAYA GELİYOR 

Düzenli olarak hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin, “Haftada en az dört gün esnaf ziyareti, sünnet ziyareti ve ev ziyaretlerinde bulunuyorum. Gerek iş yeri ziyaretlerinde gerekse kahvaltılı toplantılarda esnafın taleplerini birebir dinliyorum. Esnaftan gelen talep ve ihtiyaçlar için de çözüm önerilerinde bulunuyorum” diye konuştu. 

RABBİM BOL KAÇANÇLAR VERSİN 

‘Derdimiz gönüllere dokunmak, hayır dua almak’ diyen Başkan Çetin, “Yeni kurulan iş yerlerimizin açılışını yapıyoruz. Programlarımız dahilinde esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyoruz. Birlikte istişare ediyoruz. Birlikte rahmet vardır diyoruz.