19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Başkent’in yeni lezzeti Halk Ekmek Baklava

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan Bayramı’nda deneme amaçlı piyasaya sürdüğü fıstıklı ve cevizli baklavayı gördüğü ilgi üzerine seri olarak üretmeye başladı.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkent’in yeni lezzeti  Halk Ekmek Baklava

Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırlayıp halkın beğenisine sunduğu fıstıklı ve cevizli baklavalara yoğun talep gelmesi üzerine seri üretime geçmeye karar verdi. Başkent’in yeni lezzeti, Kurban Bayramı öncesi Halk Ekmek Satış Mağazaları’nın raflarında yerini aldı. Fıstıklı baklavanın porsiyonu 5 TL, cevizli baklavanın porsiyonu ise 4 TL olacak. Halk Ekmek Baklava tadıyla ve içeriğindeki malzemeleriyle birinci sınıf kalitede satışa sunuldu. 

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, baklavaların GİMAT Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası, Kocatepe Kültür Merkezi, Mithatpaşa, Atlantis, Dışkapı, Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve Gökkuşağı’nda bulunan Halk Ekmek Fabrika Satış Mağazası’ndan satın alınabileceğini söyledi. Sarıduman, “Yüzde yüz tereyağlı ve katkısız baklavalarımızı vatandaşımız ister porsiyon ister kiloyla alabilecek. Bundan sonra sadece bayramlarda değil, bayramdan sonra da her gün satışa sunulacak” dedi. Fıstıklı baklavanın kilosu 60 TL’den, cevizli baklavanın kilosu ise 50 TL’den satılıyor.