24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Başkentliler aktarmasız ulaşımdan memnun

Başkentliler, yaklaşık 4 buçuk yıldır hizmet veren ‘Sincan-Batıkent-Kızılay Metro Hattı’ nda kesintisiz ulaşımın rahatlığını yaşamaya başladı.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkentliler aktarmasız ulaşımdan memnun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın bu güzergahta yer alan Batıkent Aktarması’nın kaldırıldığı müjdesini vermesiyle birlikte halk, Sincan OSB Törekent-Kızılay arasında daha hızlı seyahat etme imkanına kavuştu. Başkent’te raylı sistemi daha da yaygınlaştıracaklarını, ANKARAY’ın uzatılarak yeni metro hatlarının da devreye sokulacağı müjdesini veren ve “vatandaş memnuniyeti önceliğimiz” diyen Başkan Tuna’ya, Batıkent aktarmasını kaldırmasından dolayı vatandaşlardan teşekkür mesajları geliyor. Zamandan tasarruf sağlayan özellikle de yaşlı, engelli, hamilelerin memnuniyetini kazanan aktarmasız ulaşım hizmeti ile ilgili gerek sosyal medyadan düşüncelerini paylaşan, gerekse 153 Mavi Masa’yı arayanların teşekkür mesajları, Başkan Mustafa Tuna’ya da iletiliyor.

AKTARMAYI UNUTUP İNEN VAR

Aktarmanın kaldırıldığını unutan bazı yolcular zaman zaman Batıkent’te metrodan inerken, hem görevliler tarafından hem de anonslarla uyarılar yapılıyor. Göreve geldiği günden itibaren Başkent trafiğini rahatlatacak projelere ağırlık veren ve hayata geçiren Başkan Tuna’ya gelen teşekkür mesajları şöyle:

“Yolculuk çok uzun sürüyordu ve yorucu oluyordu. Aktarmanın kaldırılması ile birlikte yolculuk süremiz kısaldı” 

“Metro ile seyahat aktarma nedeniyle çok zamanımızı alıyordu. Gecikmeli de olsa bu uygulamayı hayata geçirdiği için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

“Batıkent’ten Sincan’a aktarma esnasında fazla zaman kaybı yaşanıyordu. Artık bu problem ortadan kalktı. Diğer metroların açılmasıyla sevinmiştik, şimdi de aktarmanın kaldırılmasıyla sevincimiz ikiye katlandı. Belediye Başkanı’mıza teşekkür ederim.”