24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Bilim Merkezi belediye bürokratlarını ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı ve beraberindeki belediye bürokratları Feza Gürsey Bilim Merkezi’ne sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulunan heyet deney setleriyle yakından ilgilendi.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bilim Merkezi belediye bürokratlarını ağırladı

ANFA Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk bilim merkezi olma özelliği taşıyan Feza Gürsey Bilim Merkezi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı ile bazı üst düzey büyükşehir belediyesi bürokratlarını ağırladı. 

Birbirinden ilginç deney setleriyle tek tek ilgilenen heyet, ziyaret esnasında bilim merkezinde bulunan 24 ilden gelen ziyaretçi çocuklarla da sohbet etti. Heyetin oldukça keyifli anlar geçirdikleri gözlerden kaçmadı. Heyet, Altınpark’taki Feza Gürsey Bilim Merkezi içinde yer alan ve milyonlarca yıl önce yaşamış dinozorların tek tek tanıtıldığı bölümle de yakından ilgilendi. Bilim Merkezi’nin deneyimli uzman ekibinden bilgi alan Genel Sekreter Doç. Dr. Asım Balcı ve beraberindeki belediye bürokratları daha sonra Bilim Merkezi’nden ayrıldı. Ankara Büyükşehir bürokratları Feza Gürsey Bilim Merkezi Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’ya; ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Büşra Aldoğan, Tanıtım Daire Başkanı Recep Tezcan hazır bulundu.