18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Büyükşehir’den 6 oyun sahnede

Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları’nın ocak ayına ilişkin takvimi netleşti. 2018’in ilk ayı boyunca 6 farklı oyun; matine  ve suare gösterimle seyircisiyle 21 kez buluşacak.

13 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Büyükşehir’den 6 oyun sahnede

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, 2017-2018 tiyatro sezonunda, birbirinden iddialı oyunları sergileyecek. 

6 Ekim’de ‘Tiryakigillerdeyiz’ adlı oyunla sezon perdelerini açan Başkent Tiyatroları’nda, yeni yılın ilk oyunu da belli oldu. Başkent Tiyatrosu’nda ilk kez ‘Vatan İçin’ adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluşacak. Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde, matine ve suare gösterimleriyle sahnelenen oyunlar  dram, komedi ve iki farklı çocuk oyunundan oluşuyor. 

HAYDİ EĞLENCEYE...

Başkent Tiyatrosu oyuncuları 2018 yılının ilk ayında 2’si çocuk, 6 farklı oyunu 21 kez sahneleyecek. Başkentliler, ocak ayı süresince, ‘Vatan İçin’, ‘Kitap Kurdu’, ‘Eyvah Kümeste Tilki Var’, ‘Kim Demiş Karanlık’, ‘Tiryakigillerdeyiz’ ve ‘Bize Gelen Bizdendir’ adlı oyunları izleyecekler. ‘Tiryakigillerdeyiz’ adlı komedi oyunuyla bol kahkahalı dakikalar geçirecek olan izleyiciler, ‘Kim Demiş Karanlık’ adlı 2 perdelik tiyatro oyununda ise Büyük Usta Aşık Veysel Şatıroğlu’nun yaşamını izleme imkanı yakalayacak. Başkentli minik sanatseverler için sahneye konulan, ‘Eyvah Kümeste Tilki Var’ ile ‘Kitap Kurdu’ oyunlarıyla da çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecekler.