24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Eğitim için protokol

Ankara Valisi Ercan Topaca, ‘Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi’ kapsamında Alkim Alkali Kimya A.Ş. adına hayırsever M. Reha Kora ile Nallıhan’DA yapılacak 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için protokol imzaladı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Eğitim için protokol

Valilikte gerçekleştirilen protokol imza törenine Ankara Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra Vali Yardımcısı ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve hayırsever vatandaş M. Reha Kora ve Alkim Kimya Grup İdari koordinatörü Nihat Erkan katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Ercan Topaca, “Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmaları konusunda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de gerekli fiziki şartları sağlayarak 2019-20120 eğitim-öğretim yılında tekli eğitime geçmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilimiz genelinde 319 yeni okulda toplam 9.376 derslik inşa ediyoruz. Bu önemli yatırımların yanında hayırsever vatandaşlarımız da destek ve katkılarını esirgemiyor. Hayırseverlerimizin de desteği ile çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmeleri, geleceğimiz adına büyük önem taşıyor. Katkılarından dolayı hayırsever vatandaşımız Sayın Reha Kora Bey’e ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra hayırsever vatandaş M. Reha Kora ile Vali Ercan Topaca tarafından okul protokolü imzalandı.