19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

El yapımı eşyalar çocuklara umut olacak

Midas Hotel Ankara’da, Hacettepe Üniversitesi hocalarından Dr. Müge Güven’in düzenlediği el emeği hediyelik ürünler sergisi açıldı. 11 Mayıs tarihinde açılan serginin geliri, ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine bağışlanacak.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
El yapımı eşyalar çocuklara umut olacak

Ankara’nın seçkin konaklama merkezlerinden biri olan Midas Hotel, el emeği hediyelik ürünler sergisine ev sahipliği yaptı. Hacettepe Üniversitesi’nden Dr. Müge Güven’in el yapımı eserlerinin sunulduğu sergiye, çok sayıda iş adamı eşi, Türk Fransız Kültürü Derneği temsilcileri, akademisyenler ve TOBB Üniversitesi öğrencileri katıldı. İlginin son derece yoğun olduğu sergide ziyaretçiler, birbirinden farklı ve tamamı el yapımı olan hediyelik eşyaları inceleme fırsatı buldu. 

Midas Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Gürtan Yolcu yaptığı açıklamada, “Sergi sahibi hocamızı tebrik ediyorum. Böyle anlamlı bir organizasyonun ev sahibi olmaktan da ayrıca gururluyuz. Uzun bir süreçte, büyük titizlikle hazırlanan bu eserleri sizlerin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Dr. Müge Güven tarafından hazırlanan el yapımı ürünlerin satışa sunulduğu serginin geliri, ihtiyaç sahibi çocukların eğitiminde kullanılmak üzere Emek Lions Kulübü’ne bağışlanacak.