25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Genç işadamlarından ATO’ya destek çağrısı

ANGİAD Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Emre Altındağ, Türkiye’nin en büyük ticaret odası olan ATO’nun, iş dünyasının da gözbebeği olduğunu söyledi, “Hepimiz ATO’ya sahip çıkmalıyız” dedi.

24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Genç işadamlarından ATO’ya destek çağrısı

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Türkiye’nin en önemli ekonomi kuruluşlarından biri olan ATO’nun, ülkemiz ekonomisine yön verdiğini söyledi. Bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı’nın dahi ATO üyesi olduğunu anımsatan Başkan Altındağ, “Böylesine büyük ve önemli bir yapı, bizlerin de gözbebeğidir. ATO hem Türkiye, hem de Ankara için vazgeçilmezdir. Ankara’nın ilerlemesi için öncü rol oynayan ATO’ya tüm kentin, özellikle de işadamlarının sahip çıkması gerekmektedir. ATO’nun etrafında kenetlenerek kurumun var olan saygınlığını ve gücünü korumayı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

KENETLENECEĞİZ

Başkan Altındağ, “Türkiye’nin çok hassas günlerden geçtiği bu süreçte ATO’ya zarar verecek eylem ve söylemlerin de karşısında duracağız. Bunun için de ANGİAD olarak Ankara Ticaret Odası’nda daha fazla varlık göstereceğiz” diye konuştu.