25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

iNCEK’TE BiR AKDENiZLi...

Türkiye ve KKTC’de 50 yıldır özgün projeler hayata geçiren Barış Inşaat, ‘İncek BellaPais Konutları’ ile Akdeniz’in huzur ve keyfini Ankara’ya taşıyor.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
iNCEK’TE BiR AKDENiZLi...
Adını Girne’nin dünyaca tanınan BellaPais Köyü’nden alan ve ‘İncek›te bir Akdenizli’ temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, görücüye çıktı.  Tanıtıma Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu da katıldı. 
 
KÖY ORTAMINDA BİR HAYAT
 
Bir Akdeniz köyünde yaşamanın büyükşehir insanının hayali olduğunu belirten Barış İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyüz, “İncek’te, mimarisinden peyzajına kadar BellaPais Köyü’nün tüm detaylarını yaşatacak yepyeni bir yaşam inşa ediyoruz. 12 ay tatil havasında yaşanacak, dinlendiren, eğlendiren, huzur veren alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Akyüz, “Amacımız birbirini tekrarlayan sosyal tesislerin ve şehirli sıkıcılığından uzak yaşam alanları oluşturmak, huzur dolu güzellikleri Ankara’ya kazandırarak Türkiye çapında bir ilke imza atmak” ifadelerini kullandı. Toplam 8 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayacak BellaPais’de göletler, yürüyüş alanları, kafeler, köy evleri, çocuk oyun alanları, değirmenler, taş yollar, köy çeşmesi, piknik alanları yer alacak.