20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İrem Derici ile 100 yüze

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlediği 14. Uluslararası Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nin 5. gününde sahne alan ünlü sanatçı İrem Derici, 100 bini aşkın başkentliye konser verdi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İrem Derici ile 100 yüze

Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı saatler öncesinden doldu, meydana giremeyen binlerce kişi, konseri meydan dışından izledi. Başkentliler, konser öncesi Balkan, Kırıkkale ve Samsun kültürlerini tanıma fırsatı buldular, halaylar ve Balkan gösterileri ile coştular. 

Stantlardaki 28 il ve Türk devletleri ve topluluklarının tanıtım stantlarını ziyaret eden başkentliler, İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla adeta coştular. İrem Derici, yoğun ve coşkulu kalabalığa hayran kaldı. “Bugüne kadar verdiğim en kalabalık konserdi. Böyle güzel bir meydanda, bu kadar çok izleyici karşısında ilk kez konser veriyorum. Etimesgut harikasınız” dedi. 

ÇOK GÜZELSİN ETİMESGUT

Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bunu yaşamadan ölmemeliydim! Etimesgut! Şu minik bedenime ne gururumu ne de mutluluğumu sığdırabiliyorum şu an! Çok teşekkür ederim, çok çok çok!” mesajını paylaştı.

Sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını başkentliler için söyledi. 100 bini aşkın Ankaralı’nın takip ettiği konserde cep telefonu ışıklarıyla yapılan gösteri hayranlıkla izlendi. İzleyicilerle sık sık diyalog kuran Derici; coşkulu kalabalığa hayranlığını sık sık dile getirdi: “Çok güzelsin Etimesgut. Harikasınız. Sizi çok, çok, çok seviyorum. Burası dünyanın en güzel konser alanı” diyerek, Etimesgut festivalini övdü. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel, konser sonunda ünlü sanatçıya çiçek ve plaketle teşekkür etti.