26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Japonya'da Ceceli damgası

Özel Ceceli Okulları, Japonya’da yapılan ‘9. Dünya Çocukları Japonya Kültür Programı’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

5 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Japonya'da Ceceli damgası

Özel Ceceli Okulları, Hakuho Foundation Vakfı tarafından bu yıl 9. su organize edilen, 13 ülke ve bölgeden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ‘9. Dünya Çocukları Japonya Kültür Programı’na katıldı. Japonca dil eğitiminde göstermiş olduğu üstün başarıdan ötürü Özel Ceceli Okulları, bu büyük organizasyonda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan tek okul oldu. Bayrağımızı Japonya’da dalgalandıran Özel Ceceli Okulları öğrencileri, organizasyonda; misafir edilen tüm dünya çocukları için planlanan iki hafta boyunca Japon kültürünü ve dilini yerinde yaşayarak tecrübe etti.

13 ÜLKEYE TANITMA ŞANSI

Öğrenciler ayrıca Türk kültürünü ve geleneklerini, Japoncaya çevirisini gerçekleştirdikleri şarkıları, sergiledikleri Ege ve Karadeniz yörelerine ait halk oyunları gösterileri ile 13 ülkeye tanıtma şansı yakalarken aynı zamanda ülkemizin tanıtımında yaptıkları sunumlarıyla ile ilgi odağı oldular. Öğrencilerinin İngilizceyi sadece öğrenmeleri için değil aynı zamanda konuşabilmeleri için sıra dışı eğitim metotları uygulayan Özel Ceceli Okulları, İngilizcenin yanı sıra öğrencilerine çoklu dil imkânı sunarak onların Japonca, İtalyanca ve Almanca dillerinden en az birini öğrenmelerini sağlıyor.