25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Keçiören’de okullar yeni döneme hazır 

Keçiören Belediyesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala bölgedeki okulların iç ve dış tadilatlarını tamamlayarak, hazır hale getirdi.

8 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Keçiören’de okullar yeni döneme hazır 

Okul çevrelerindeki bordür, tretuvar ve kilit taşı yapımını tamamlayan belediye ekipleri, merdiven, duvar kaplama, zincirli duba, yağmur giderleri, engelli yürüyüş yolu, pencere korkuluğu ve Atatürk büstü yapım çalışmalarını da bitirdi. Yaz dönemi başında ilçe genelindeki ilk ve ortaöğretim okullarına boya malzeme yardımı yaptıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Eğitime yapılan her yatırım bizim için değerlidir, önemlidir. Gelen bütün talepleri inceliyoruz. Boya-badana, tadilat, bahçe düzenlemesi, oyun ve oturma grubu gibi fiziki ihtiyaçlara anında karşılık veriyoruz. Eğitim mekanı ne kadar bakımlı ve ferah olursa öğrencilerin başarısı da o nispette artar” dedi. 

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ  

Başkan Ak, “Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim ortamı sunmak için yaz başında okullarımıza 250 adet dış cephe, 750 adet iç cephe, 275 adet yağlı boya teslim edilmişti. Çocuklarımızın çok daha sağlıklı ve çok daha güvenli şartlarda eğitimlerine devam etmeleri için okullarımızın fiziki eksikliklerini giderdik. 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kaldı, öğrencilerimizin başarılı bir dönem geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.