23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kış turizminin de yıldızı olacak

Beypazarı Belediyesi’nin turizm yelpazesini genişletme konusunda projeleri ve çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kültür turizminin yanında doğa ve kış turizmiyle de adından çokça bahsettirecek.

21 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kış turizminin de yıldızı olacak

Alternatif turizmde Beypazarı projesi ile doğa harikası Karagöl’de buluşacak ziyaretçiler, Beypazarı doğasını yakından keşfedebilecekler. Beypazarı’na gelen turistler yarım gün ya da bir günde Beypazarı’nı gezip terk etmek yerine, hazırlanan programlar dahilinde doğa ile iç içe atv, bisiklet, yürüyüş, kano, doğa fotoğrafçılığı, olta balıkçılığı gibi etkinliklere katılarak, en az 2-3 gün ilçemizde konaklama isteği duyacaklar.

12 AY BOYUNCA TURİZM

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “İnsanlar beton blokların soğukluğunda şehrin trafiği, stresi ve iş yorgunluğundan dolayı her geçen gün doğaya ve doğa faaliyetlerine ilgi ve özlem duymaktadır. Günümüz insanı özellikle büyük şehirlerde hafta sonlarını değerlendirecek faaliyetler aramaktadır. En kolayı avm kültürü dediğimiz alışveriş merkezlerinde sinema, yemek ve alışveriş yaparak vakit geçirmekteler. İlçemizde gerçekleştireceğimiz doğa ve kış turizmiyle birlikte bu insanları o keşmekeş ortamdan uzaklaştırarak farklı konaklama ve farklı faaliyetler sunarak Beypazarı›nı, hafta sonlarını dolu dolu değerlendirebilecekleri en uygun yer olarak  algılamaları için çarpıcı bir zemin oluşturduk. İlçemizin eşsiz doğası ve kolay ulaşılabilirliği ile doğa turizmini kültür turizmi ile entegre ederek ilçemizin kalkınmasını sağlamak, 12 ay boyunca turist alan bir turizm kenti haline getirmek en büyük hedefimiz, yaptığımız çalışmalarla birlikte ilçemiz ve doğası bir cazibe merkezi haline gelecek ” dedi.