23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kültür gezilerine başvurular başlıyor

Sincan, Kültür Gezileri için gün sayıyor. Sincan Belediyesi, Bursa, Çanakkale ve Konya’ya düzenlediği gezilerle vatandaşlara tarihi ve kültürel öneme sahip bu şehirleri görme imkânı sunuyor.

25 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kültür gezilerine başvurular başlıyor

Geziler kapsamında yaklaşık 10 bin Sincanlı Türkiye’nin zenginliklerini yerinde görecek.  Sadece Sincan’da ikamet eden vatandaşların başvurabileceği geziler için kimlik beyanı ve başvuru formunun doldurulmasının yeterli olacak.

Geziye katılmak isteyenler 1 Mart itibariyle www.sincan.bel.tr adresinden ya da Lale Meydanı Konferans Salonu’nda yer alacak başvuru noktalarından kaydını yaptırabilecek. Son başvuru tarihi ise 15 Mart. Geziye katılacaklar 18 Mart Cumartesi günü noter huzurunda kura ile belirlenecek. 

 Belediye Başkanı Mustafa Tuna “Ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini görmek, tarihte meydana gelen olayları gelecek kuşaklara aktarmak sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak devam edecektir. Vatandaşlarımızı Bursa, Çanakkale ve Konya’ya götürerek bu tarihi şehirlerimizi daha yakından tanımalarına imkân sağlıyoruz” dedi.