16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Günlük burç yorumları

Astroloji: 13 – 19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

13 Ağustos 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Günlük burç yorumları

Koç Burcu 13 – 19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta ekonomik açıdan çok dikkatli olmalı ve yapacağınız ödemeleriniz ile yatırımları temkinli planlamalısınız. Evli Koç’lar ise eşlerinin yapacağı seçimlerden dolayı maddi sorunlar yaşayabilir. Finansal açıdan sizi zorlayacak ve kaldıramayacağınız bir yükün altına girmemelisiniz. Bu hafta üçüncü şahıslardan kaynaklı evliliğinizle ilgili bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Başta eşin arkadaşları  olmak üzere başkalarından kaynaklı sorunların tekrarı ilişkinizi sonlandırmanıza sebep olabilir. Bu hafta gerek iş gerek özel hayatınızda pek çok konu gün yüzüne çıkabilir ilahi adaletin yerini bulması ile sevinebilirsiniz.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Bu hafta, İş ve özel yaşamınızda şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız aşkta da iş hayatınızda da kalbinizin sesine kulak verin ve mesleki konularda profesyonelliğinizi ortaya koymaya gayret edin.  İş hayatınızda yeni bir süreç sizleri başarıya taşımak için işlemeye başlıyor.  Hafta boyunca maddi hukuki her türlü ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz.

Finansal konularda önemli yatırımlardan risk gerektiren her işten uzak durmalısınız. Özel hayatınızda evli Boğa burçları  geçmişte yaşanan olaylar eşiniz in gergin yaklaşımları ile tekrar edebilir ve siz o dönemde gösterdiğiniz sabrı bu kez göstermeyerek ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.

Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa burçları  bu hafta duygusal paylaşımlarla birbirinizi tamamlayacağınız güven verip güvende hissedeceğiniz güçlü enerjiler ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyacaktır.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu hafta gerek aile gerek arkadaşlık ilişkilerinizde geçmişte deneyimlemediğiniz konularda bir takım zorluklarla karşılaşmanız mümkün sabırlı olmalı aynı hataların sizi zor durumda bırakmaması için mantıklı hareket etmelisiniz.

Hemen her konuda bu hafta isteklerinizi netleştirmeli tereddütler ile ilerleyemeyeceğinizi kabullenmelisiniz. Sorumluluklarınızdan sıkılmamalı bu sürecin sonunda kararlı olmanın size katacağı maddi manevi güzelliklere odaklanmalısınız.

İşinizle ilgili finansal iş birlikleri haftaya damgasını vurabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize toleranslı olmalı her söylediğinden her yaptığından hoş olmayan manalar çıkarmamalısınız. Bekar İkizler sizler bu hafta eski sevgilinizin geri dönme isteği karşısında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta aile içinde sorunlar söz konusu olabilir yakınlarınız ve eşiniz arasında kalabilir onların uzlaşı sağlayamamasından dolayı gerginlikler  büyüyebilir ve bu durum sizleri bir hayli üzebilir ilişkilerde taraf olmamaya çalışmalı adil dengeyi kurmalı fakat aşırı müdahalelerde bulunmadan hareket etmelisiniz.

İş hayatınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler hakim sizler için yapılan iyilikte kötülükte emekte karşılığını buluyor şimdi mesleki konularda yükseliş kariyer evinizi aydınlatmakta. Özel yaşamınızda ise aşırı duygusal hassas davranarak eş ya da sevgiliniz ile tartışmalar çıkartmamalı kıskançlık duygunuzu hafta boyu kontrol altında tutmalısınız.

Bekar Yengeç burçları sizler de bu hafta uzun zamandır ilgi duyduğunuz insanla yakınlaşabilir keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu hafta gökyüzü son derece etkili dönüşümlerini deneyimleyeceğiniz enerjiler ile dolu sizler için. Özellikle iş hayatınızda sorunlarınız varsa eş ya da sevgilinizden gelecek öneri ve destekle sorunların üstesinden gelebilir iş değişikliği ek iş gibi konularla rahatlamalar yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda  uzun bir haksızlıklar döneminden sonra şans sizlerle ilerlemekte şimdi başarı yolunda sağlam adımlarla yol almaya başlamalısınız.

Bu hafta alışkanlıklarınız dan korkularınız dan uzaklaşmalı yaşam sayfanızı yeniden yapılandırmalısınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Aslan burçları eş ya da sevgilinizin iyi niyetli önerilerini dikkate almalı sizi seven değer veren yaklaşımlarını incitecek bir tutum içinde olmamalısınız gurur ya da kibir aşkınızı kirletmesin.. Bekar Aslanlar ise bu hafta hayal kırıklıkları yaşama korkusu ile  bir ilişkiye adım atma noktasında zorlanabilirler.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta sağlık sorunları olan Başak burçları bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalı kendinizi çok fazla yormamalısınız ruhsal ve fiziksel olarak. İş hayatınızda ise hafta boyu yanlış finansal yönlendirmelere dikkat etmelisiniz. Anlık kararlar la yapacağınız yatırımlar pirince giderken elinizde ki bulgurdan olmanıza neden olabilir.

Bu hafta yeni iş başlangıçları için uygun enerjiler söz konusu tanıtımlar toplantılar ek iş gibi konularda başarı ve kazanç elde edebilirsiniz. Hedefiniz uzun vadede kalıcı bir başarı elde etmek olduğu takdirde gökyüzünün enerjilerini doğru yapılandırabileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Başaklar bu hafta arkadaşlarınızın etkisi altında kalarak  şüpheci davranışlarınız la partnerinizi üzebilir iyi giden ilişkinizi bu tutumunuz yüzünden yaralayabilirsiniz dikkatli davranın. Bekar Başaklar içinse şanslı enerjilerin hakim olduğu etkiler söz konusu.

Güneş, Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:

Bu hafta, İş ve özel yaşamınızda huzuru kazancı yükseltmek için önemli gelişmeler şanslar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de özel hayatınızda da ayrıntılara önem verin hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız özür dileyin ikilemlerden sıyrılıp doğru olana odaklanmanın zamanı şimdi.

Gökyüzü finansal hukuki konular başta olmak üzere  sizleri aydınlık günleri müjdelerken bunun farkında olmalı. Küçük sularda fırtına koparan kişilerin zihinlerinizi bulandırmasına izin vermeden hareket etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Teraziler bu hafta ilgi duyacağınız bir insanla karşılaşabilir hafta boyu hızlı ve etkili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş ve özel yaşamınızda yorucu enerjiler ile  karşı karşıya kalacağınız konusunda uyarıyor sizleri.  Tek taraflı fedakarlıklara dayalı iş ve özel ilişkilerinizde krizler ve buna bağlı bitişler yaşanabilir. Gerek iş gerek özel hayatınızda ego çatışmaları sen ben üstünlükleri içinde olmamalısınız.

Bu hafta yeni bir iş yeni bir ilişki başlangıcı beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir maddi ve manevi zararlar görebilirsiniz. Dikkatli olmalı keskin çıkışlar ile olmayan bir şeyleri oldurmaya çalışmamalısınız. Hafta sonuna doğru daha iyi etkiler olacağından sakin kalmalı geçmişte yaşadıklarınıza isyan etmeyi bir yana bırakıp aynı yorucu tekrarlara düşmemek için sağ duyulu davranmalısınız.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu hafta  iş hayatınızda yatırım planlarınızda daha önce yapmadığınız bilmediğiniz konulardan uzak durmalısınız  var olan işinizi değiştirmek yeni bir alana yönelmek gibi bir düşünceniz varsa bir sonra ki haftaya ertelemeniz faydanıza olacaktır.

Bu hafta iş arkadaşları ya da  varsa ortaklıklarınızda sorunları çözmeye odaklanmalı ortak menfaat ve fikirler üzerinde uzlaşı sağlamaya çalışmalısınız.

Özel yaşamınızda ise iyi niyetinize rağmen eş ya da sevgilinizin duyarsız yaklaşımları sizinle ilişkiniz ile ilgili konuları görmezden gelmesi ondan uzaklaşmanıza ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay burçları ise bu haftanın ilk gününden itibaren sürpriz gelişmeler aşk hayatınızda yeni bir sürecin başlamasını sağlayacak güçte.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda başarılı gelişmeler yaşayarak kazanımlarınızı arttıracağınız güçlü etkilere dikkat çekmekte. Fakat çalışma arkadaşlarınızdan  madden ve manen zarar görebilir beklenmedik düşmanlıklar ile karşılaşabilirsiniz.

Kontrollü olunması gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sizin yerinizde olmak isteyip te olamamanın getirdiği hırslı insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Bu hafta iş ve özel yaşamınızda tek taraflı kararlar almamalı hatalarınızı sevaplarınızı adil bir şekilde değerlendirip sorumluluk almaktan korkmamalısınız ki yıkıcı değil yapıcı bir tutumla ilişkinizde ki sorunlar aşılabilir olsun. Bekar Oğlaklar sizlerde bu hafta dostlarınız aracılığı ile tanıyacağınız biri ile duygusal bir bağ kurabilirsiniz.

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü bu hafta finansal ve hukuki konularda sorunlar ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Yaşanan bu durumlardan dolayı ben bunları hak etmedim diye söylenmek yerine sizi doğru yönlendirecek kişilerin söylemlerini dikkate almanız faydanıza olacaktır aksi takdirde fazlası ile  zaman kaybedip işlerin sarpa sarmasına neden olabilirsiniz.

Bu hafta kurumsal yapılarda çalışan Kova burçları salı gününden itibaren dostlar ve yetkin insanların desteği sayesinde sorunları aşabilir haksızlıkların ortaya çıkması ile sevindirici gelişmeler ile hakkınızı alabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgiliniz ile uyumunuz duygusal bağınız güçlenmeye başlıyor tam bitme noktasına mı geldik derken aşk kazanıyor. Bekar ve ilişkisi olmayan Kovalar da hafta ortasından itibaren beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji
Balık Burcu 13 – 19 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Gökyüzü bu hafta mistik konulara olan merakınız yüzünden maddi zararlar görebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri işgüzar insanların suiistimali ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın. Bu hafta iş hayatınızda beklediğiniz terfi ya da değişim gerçekleşebilir Daha iyi imkanlara erişmenin getirdiği olumlu olaylarla finansal kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bu hafta ısrarla savunduğunuz pek çok görüş ve düşünceden uzaklaşabilir yeni düşüncelerle zihninizi bulandıran her şeyi ardınızda bırakarak tepeden tırnağa yenilenebilirsiniz. Özel yaşamınızda özellikle bekar Balık burçları seyahatler aracılığı ile tanışacağınız biri ile aşk dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları ise  Özel yaşamınızda ise aile bireylerinden göreceğiniz destek ve katkı şartlarınızı yükseltmenize yardımcı olacaktır. Evlilik hayatınızda ise karşılıklı sevgi birbirine duyulan güven üzerine yapacağınız konuşmalar ilişkinizde ki krizlerin seyrini değiştirmenizi sağlayabilir.