18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Burç yorumlarında bugün neler var?

Burç yorumlarına dilediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz. Burç yorumları internette günlük olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Astroloji uzun yıllar öncesine dayalı olan bir konudur. Yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu astrolojinin bir bilim dalı olmadığı ancak sözde bilim olarak geçmesi gerektiği düşünüldü ve bu durum böyle oldu.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Burç yorumlarında bugün neler var?

Burcunuzun gelecek hafta, ay ve hatta yıl içerisinde size neler getireceğini öğrenebileceğiniz burç yorumları içeriklerini günlük olarak da takip edebilirsiniz. Günlük burç yorumları ile günün hangi saatinde nasıl bir ruh hali içerisinde olacağınızı da öğrenebilirsiniz. Burç yorumları internette günlük olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Astroloji uzun yıllar öncesine dayalı olan bir konudur. Yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu astrolojinin bir bilim dalı olmadığı ancak sözde bilim olarak geçmesi gerektiği düşünüldü ve bu durum böyle oldu. Astrolojiye dair bulgular milattan önceki yıllara dayanmaktadır. Ünlü bilim adamları hatta hayatımızı kolaylaştıran aletlerin veya icatların sahibi olan mucitlerin bir çoğu astroloji ile oldukça yakından ilgilenmişlerdir Bu gibi insanların astroloji ile ilgilenmesi bu sözde bilim dalına olan güvenilirliği ve gerçekliği arttırdı diyebiliriz. Artık insanlar günümüzde astrolojiye büyük bir merak salmaktadır.




Astroloji tam olarak gök taşlarının hareketleri ve birbiri ile yaptıkları açıları ile oluşan yorumlardır. Bu hareketlerin ise insan karakteri ve insan kaderi üzerinde etkisi olduğuna inanılmakta ispatlanmamış olsa da hayatımızda yeri olan bir durumdur.  Astrolojiye göre on iki ayı temsil eden on iki adet burç bulunmaktadır. Bu burçlara insanlar doğdukları gün tarih ile dahil olmaktadırlar. Doğduğu gün ve tarihte o an gökyüzündeki olayların da incelenmesi sonucu kişiye dair tahminlerde bulunulmaktadır. on iki burcun her birinin kendine özgü özellikleri vardır. Ancak doğduğumuz gün ve tarihten itibaren gökyüzündeki hareketlilik hep devam etmekte ve bu hareketlerin de günlük aylık yıllık olarak yorumlanması da burç yorumları olarak geçmektedir. Gelişen teknoloji ile beraber ve astrolojiye verilen önemin artması ile beraber artık burç yorumlarına her yerde rast gelemiz de mümkündür. Burç yorumlarına ulaşabilmek için ayrıca bir çaba sarf etmenize gerek yoktur. Zaten gündemde astrologlar bunları sizlerin erişebileceği yayın organ araçları ile sizlere sunmaktadırlar. Burç yorumlarının kişi üzerindeki genel etkilerinden bahsedelim biraz da.

Koç Burcu: Oldukça yeniliğe açık olan bu burca sahip olan kişiler rutin giden hiç bir şeye dahil olmak istemezler. Pekte sıkıya gelebildikleri de söylenemez

Boğa Burcu:  Maddi eşyalara pek önem vermeseler ve hatta şaşırtılacak derece de umursamaz olsalar da mallarının kıymetini de en iyi bur burçlar bilmektedir. Yemek yemeyi bir hobi olarak da görebilirler.

İkizler Burcu: Haksızlığa tahammülü olmayan ikizler burcunun en bilindik özelliği ise kolay kolay bir derdini üzüntüsünü yansıtamıyor olmaktır.

Yengeç Burcu: Herkes tarafında sevilen bir burç olan yengeç burçlarının özel alanlarına girildiğinde bu durum her azman geçerli olmayabilir. Özel alana saygı duyduğu kadar saygı gösterilmesini de bekler.

Aslan Burcu: Liderlik vasıflarına sahip olan aslan burçları her zaman ön planda olmayı tercih ederler. Sempatiklikleri ile bir ortamda dikkat çeken burçlardandır.

Başak Burcu: Kibar olmayı huy edinen başak burçlarının kaba ve yalan söyleyen insanlara asla tahammülü yoktur. Güven onlar için sevgiden öndedir.

Terazi Burcu: Güven duymayı huy edinen bu burçlara güven vermeyen insanları etrafında barındırmadığını görebiliriz. Oldukça sanata yatkınlıkları ile bilinmektedirler.

Akrep Burcu: Oldukça dost canlısı insanlardır. Her arkadaşın ihtiyaç duyacağı bir akrep burcu vardır. Kötü zamanlarda krizleri yönetmeleri ile bilinen akrep burçları her ne kadar sır dinlese ve tutsa da pek kendisi ile ilgili sırları paylaşmaktan hoşlanmazlar.

Yay Burcu: On ki burç arasından en çok özgürlüğüne düşkün olan yaylar kurallardan ve yasaklardan nefret ederler. Oldukça dik başlı olan bu burca sahip olan kişiler aynı zamanda da oldukça sempatik kişilerdir.

Oğlak Burcu :  Tembellikten nefret eden oğlak burcuna sahip olan kişiler çalışmayı kazanç olarak değil hobi olarak sevmektedirler.

Kova Burcu: Özgün olmayı oldukça iyi beceren kova burçları taklit edilmekten asla hoşlanmazlar.
Balık Burcu: Balık burçları duygusallıkları ile bilinir. En çok insanlara güvendiği için üzülürler.