25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Her burcun farklı bir rengi mi var?

Kişinin burcu kişinin kimliğinde çok önemlidir ve kimliği oluşturan burçla uyumlu davranmak enerjimizi yükseltir. Her burcun farklı bir rengi var mı? Sorusuna evet yanıtı veriyoruz. Siz de burcunuzun rengini merak ediyorsanız aşağıda inceleyebilirsiniz;

11 Mayıs 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Her burcun farklı bir rengi mi var?
Koç: İlkbaharı başlatan burcumuzun rengi kırmızıdır. Kırmızı en canlı renktir ve koç burçları başlatan lider olmayı çok severler.
 
Boğa: Boğa burcu ilkbaharın ikinci burcudur ve sabittir bu burcun rengi mavidir çünkü dinginlik ve huzur boğa burcunun insanlara verebileceği en güzel hediyedir.
 
İkizler: İlkbaharın son burcu ve yazın ipuçlarını veren ikizler burcuna en çok yeşil yakışır çünkü yeşil zekâyı ve zekânın akışkanlığını temsil eder. Bir ikizler burcu yeşil renk giydiğinde ona kimse karşı koyamaz.
 
Yengeç: Yazın en önemli burcu olan yengecin rengi sarıdır. Sarı renk yengeç burcunun anaç özelliklerini güneş gibi parlatır ve yengeç burcuna inanılmaz bir güç sağlar.
 
Aslan: Aslan burcunun rengi turuncudur. Aslan olduğundan büyük ve güçlü gözükmeyi çok sever ve turuncu kişiyi olduğundan büyük ve güçlü gösterir ve aslan burcunun güneşin enerjisini yansıtmasına yardımcı olur.
 
Başak: Başak burcunun rengi mordur. Mor onun gizemini, içinde sakladığı, kendine bile gösteremediği aşkı anlatır. Mor rengini giyen bir başak kendi çelişkilerini anında çözer ve onun etrafında olmaktan büyük bir zevk alırsınız.
 
Terazi: Teraziye en çok yakışan renk bakır tonlarıdır onun zarafetine her zaman ara ve parlak renkler yakışır.
 
 Akrep: Akrebin rengi bordodur. Onun tutkularını ortaya çıkartır ve etrafına hayran bıraktırır.
 
Yay: Her zaman olduğu gibi görünen yay burcunun rengi beyazdır ve beyaz renk onun saflığını ortaya çıkartır.
 
Oğlak: Gri tonları oğlağın ciddiyeti ile uyumludur ayrıca kahve tonları da oğlağa çok yakışır.
 
Kova: Farklı çılgın renkler kova burcunun renkleridir ve kova burcu iç dünyasındaki çılgınlıkları kravatındaki desenlerle ortaya koyabilecek kadar zeki ve zevklidir.
 
Balık: Başta pembe olmak üzere tüm soft renkler balık burcunun duygusallığını ön plana çıkarır.
 
Astrolojiyle ilgili daha fazla bilgi için tıklayın; http://www.star.com.tr/astroloji/