20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Al, giy tak takıştır

Vitrinler tazelendi... Yeniden yorumlanan masalsı kıyafetler, tüvit’ten ilham alan kozmetik ürünleri, kalın topuklu ayakkabılar, farklı saatler... Seçin, beğenin, satın alın, giyip şık olun.

22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Al, giy tak takıştır

KİŞİSEL BAKIM

Kışı tüm ışıltısıyla karşılayın!

Soğuk havalarda içinizi ve evinizi ısıtacak kokular Bath & Body Works’ten! Odunsu kokulara eşlik eden meyve notaları soğuk havalarda aradığınız enerjiyi size sağlayacak.

Ham ve doğal

Deborah Milano’nun, mat effect koleksiyonu, bu sezon podyumlarda sıkça gördüğümüz tüvit’ten ilham alıyor. Dört yeni ürünün yer aldığı koleksiyon, ham ve doğal materyallerle sade ama aynı zamanda güçlü, şık ve zarif bir görünüme sahip olunabileceğine vurgu yapıyor.

YEMEK

Yüzde yüz yerli

Duru Bulgur’un yeni ürünü kameo pirinç, raflardaki yerini aldı. Kameo Pirinç, yüzde yüz yerli ve Trakya Gönen’den tedarik ediliyor. Baldo pirinçten türetilen, İtalyan menşeili fakat Türkiye’de 2014’ten bu yana sertifikalı olarak üretimi yapılan Kameo Pirinç, ilk defa tüketiciye ulaştırılıyor.

DEKORASYON

Yemek takımlarında bir ilk!

Karaca, bir ilki gerçekleştirerek, gerçek inci kullanılarak üretilen yemek takımı ‘Fine Pearl’ü şıklık ve zarafet arayan kadınların beğenisine sunuyor.

Sağlıklı uyku isteyenlere

Sonbaharın gelmesiyle yatak odalarındaki yastık ve yorganları yenilemek isteyenler, Linens’in yastık, yorgan ve alezlerde geçerli net yüzde 50 indirim kampanyasından yararlanabilirler.

MODA

Chiara Ferragni dokunuşu

Chiara Ferragni, Levi’s®’ın ikonik jean’i 501®’i yeniden yorumladı. Chiara’nın kişiselleştirme ve detaycılığa olan sevgisini yansıttığı orijinal tasarımlı iki jean; elde dikilen işlemeleri, solgun zümrüt mavisi mendili, özgün ve boyası çıkmış vintage hissi veren indigo rengiyle ön plana çıkıyor.

Şehrin hızını yakalayın

Bisse’nin 40’ıncı yılına özel hazırladığı B76 markası, modern şehirli erkeğin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Rahat ve hafif malzeme ile tasarlanan koleksiyon, yoğun tempoda rahatlık sağlarken geniş renk skalası ile de enerji yayıyor.

Kalın topuk ön planda

Sezonun dikkat çeken trendi geçen sezonun devamı olarak Bohotrend ve western çizgisi... Trendy topukda renklerde ise siyah, konyak rengi, yeşil, mor ve bordo ön planda... Genel olarak maskulen tarzın hakim olduğu sezonda kare topuk, kalın topuk ve naturel kösele, ayrıca altın renkli kare kısa topuklar göze çarpıyor.

Klasikle modernin buluşması

Her koleksiyonunda farklı bir hikâye ile karşımıza çıkan Forever New’in sonbahar-kış koleksiyonlarındaki trend parçalar ile kadınlar masalsı bir kışa adım atmaya hazırlanıyor. Belden büzgülü skinny pantolonlar, parkalar, safari ceketler de tüm detaylara yansıyor.

AKSESUAR

Kalem koleksiyonerlerine

Cross Peerless Fonderie 47 Rollerball kalem AK-47 silahının eritilen parçalarından elde edilen çelik ile üretildi. kalemin kapak kısmında ise imha edilen Kalaşnikofun seri numarası bulunuyor.

Yeni tasarım

TAG Heuer kasasına sahip Heuer, her zaman kullanılan tek parçayla değil, 12 parçanın bir araya geldiği modüler sistemle üretilmiş. Bu tasarım, materyallerin, renklerin ve detayların kombinasyonlarına olanak sağlıyor.