24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Alışlverişe çıkıyoruz

Kışın kasvetli havasını dağıtan rengarenk bir alışverişe hazır mısınız? Bu sayfaya göz atmadan hiçbir şey almayın!

3 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Alışlverişe çıkıyoruz

MODA

Rahatlığını düşünenlere

Uzun ve topuklu çizme modelleri, her sezon olduğu gibi bu kışta stil sahibi kadınların değişilmezlerinden...  Deichmann’ın koleksiyonunda yer alan taba, siyah ve gri tonlarındaki çizmeleri  estetik görünümüyle sizi bir adım öne çıkaracak. 

Çocuğunuz üşümesin  

Atkı ve bereler soğuk kış günlerinde anne-babaların vazgeçilmezlerinden... The Norh Face’in iç tarafı polarlı bere modelleri soğuk hava girişini engelleyerek çocukların gün boyu rahatça hareket etmesini sağlıyor.

Zamanı akışına bırakın...

Yılbaşı günü hem şık hem de spor olayım diyorsanız Rado HyperChrome tam sizin için tasarlandı. Teknolojik materyeller ve pırlantalı seçenekleriyle Rado HyperChrome kendini özgün ve cesur hissedenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

LEZZET

Formuna önem verenlere Grissini

Doğal ürün ve çeşitleriyle makarna severlerin yakından tanıdığı Pastavilla, ürün ailesine Pastavilla Grissini’yi ekledi. Grissini, sade, kepekli ve tam buğday çeşitleriyle formunu koruyanlar için sağlıklı bir alternatif sunuyor.

DEKORASYON

Enerjiyi hissedin

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Chakra, evlerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonu ‘Focus’ evini önemseyenlere pozitif bir ruh ve daha bilinçli bir beden enerjisi sunuyor.

İhtiyaca yönelik tasarımlar

Çocuğunuzun odası, onun en rahat olduğu yer. Doğtaş, birbirinden güzel çocuk ve genç odalarıyla, onların hayatına dokunuyor, kendi dünyalarında tarzını yansıtmalarına imkân veriyor.

Yeni yıla yeni film

Yeni yıla sayılı günler kala H&M yılbaşı koleksiyonunu tanıtmak için ünlü yönetmen Wes Anderson’a kısa bir film çektirdi. Adrien Brody başrolünde yer aldığı ‘Sihirli kış treninde yolculuk’ adlı filmin hikayesi, yılbaşı öncesinde karlı dağlar arasında yolculuk yapan bir trende geçiyor.

KİŞİSEL BAKIM

Moda tutkunlarına

Tory Burch’ün en yeni koleksiyonları Beymen’de moda tutkunlarıyla buluşuyor. Sevdiklerinizi mutlu etmek için harfli rengarenk cüzdanlardan göz alıcı clutch’lara, payetlerle süslü kadife ayakkabılardan ışıltılı kolye ve küpelere uzanan farklı fiyat aralıklarındaki hediye seçenekleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Çarpıcı kırmızı dudaklar

Kryolan Lip Stain, yeni yıla girerken makyajıyla kusursuz bir etki bırakmak isteyen kadınlara alternatif seçenekler sunuyor. Kalıcı etkisi ve yoğun kırmızı rengiyle gecenin en çarpıcı kırmızı dudaklarına sahip olabilirsiniz...

Mat ve doğal görünüm 

Cilde doğal mat bir etki veren ve hem cilt dokusuna, hem de cilt tonuna kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Maybelline New York Fit Me Matte+ Poreless Fondöten, şimdi Türkiye’de.

Gizemli ve etkileyici...

Tropikal bölgelerde yetişen kremalı karamel ve vanilyanın birleşiminden oluşan, dünyada en çok sevilen çiçekler arasında yer alan egzotik orkidelerin büyüleyici kokusunun bir araya getirildiği Ligne St.Barth Parfume Vanillia West Indies; aynı zamanda en ideal hediye...