23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Alışveriş vaktiniz geldiyse…

Baharın trendleri, güzellik sırları, yeni koleksiyonlar… Alışveriş vaktiniz geldiyse buradaki seçeneklere bir göz atın!

6 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Alışveriş vaktiniz geldiyse…

MODA 

Akıllı Çözümler

Modern erkeğin zevk ve ihtiyaçlarına yanıt veren tasarımlar yapan Cacharel’de bu sezon, kırışmazlık, hafiflik, kolay taşınabilirlik gibi özellikler tasarımlarla iç içe.

Şehirli kadının stili

Bahar aylarına hareket katacak renkli koleksiyonları, mevsimin hafifliğini yansıtan kilit parçaları ve tasarımlarıyla OXXO, şehir kadınının stilini yeniden yorumluyor. İnce detayları ve çarpıcı renkleriyle dikkat çeken koleksiyon, trençkot, gömlek, elbise, bol kesim pantolon, volanlı dar etek gibi sezonun olmazsa olmaz parçalarını bir arada sunuyor.

Davetlerin kurtarıcısı 

Yaza sayılı günler kala düğün, kokteyl ve partiler kadınların ajandasında yerini alırken, ‘bu davette ne giysem’ düşüncesi de sarıyor. Forever New, klasik kesim zamansız modellerden çiçek desenli uçuş uçuş şifonlara ve sezonun trendi düşük omuz tasarımlara kadar uzanan geniş koleksiyonuyla davetlerde kurtarıcınız olabilir.

İddialı metalik

Tergan, metalik efektli ayakkabı koleksiyonu ile kombinlere hareket getiriyor. Lame tonların siyahın asilliğiyle birleştiği ayakkabı tasarımları kadınların sezondaki anahtar parçası olabilir.

Festivallere geri sayım

Twist, bu sezon da festival görünümlerinin kahramanı olmaya hazır! İtalyan matematikçi Fibonacci’nin altın oranından ilhamla festivallere özel hazırlanan büyülü floral tasarımları ile gardırobunuzu yenileyebilirsiniz.

AKSESUAR

Hayatın temposunu yakalayın

Lacoste Charlotte serisinin mavi ve fuşya renkli model saatleri çelik kasası ile hem şık hem de modern bir alternatif olarak göze çarpıyor. Yeşil renkli Lacoste Charlotte modeli ise sarı altın kaplama çelik kasası ile farklı olmak isteyenlerin tercihi olabilir.

LEZZET

Özlenen şişe geri döndü

Tamek, tüketicilerine özledikleri kahverengi şişedeki meyve sularını yeniden sunuyor. Marka, meşhur kahverengi şişede ürettiği meyve suları içenleri o yılların açık hava sinemalarına, çay bahçelerine, 

sokakta oynanan oyunlarına ve eşsiz anılarına götürüyor.

DEKORASYON

Duvarları saran telaş

Rasch markasının ‘Florentine II’ duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizi tatlı bir bahar telaşı sarsın. Mavi, sarı, turuncu, pembe gibi canlı renklerin yanı sıra krem, gri gibi soft renklerin kullanıldığı koleksiyonda çiçek ve damask desenlerden eskitme efektli şal ve modern çizgilere sahip yazılı desenlere uzanan tasarımlar pek çok alternatif sunuyor. 

Sadece 10 dakika

Yoğun geçen bir haftanın ardından yüzünüz yorgun görünüyorsa, anında detoks çözümüne ihtiyaç duyabilirsiniz. L’Oréal Paris Saf Kil, sadece 10 dakikada hazır olmanız gereken her an cildinize anında detoks etkisi sağlayabilirsiniz.