16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Bayram alışverişine hazır mısınız?

Bayram öncesi alışverişe çıkmadan sayfamızda yer alan ürünlere göz atmayı unutmayın... Ağzınızı tatlandıracak ve güzelliğinize güzellik katacak öneriler bizden. Huzurlu ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bayram alışverişine hazır mısınız?

LC Waikiki’den pastel renkli bayram koleksiyonuLC Waikiki, Bayram için hazırladığı özel koleksiyonu ile ailenin tüm üyelerini pastel renklerden oluşan bir koleksiyonda buluşturuyor. Bayram Koleksiyonu’nda mor, beyaz, pudra, lacivert ve mavinin tonları öne çıkıyor. Pudra renkleri ve pile yakalı kurdelelerin beyazla buluştuğu elbiseler kız çocuklarının bayram sevincine ortak olurken genç erkekler şık tasarımlı kanvas pantolon ve gömlek seçimleriyle göz dolduracak. Kadınlar, klasik ve spor tarzı pantolon ve bluzlarla ya da birbirinden renkli elbiselerle yazın ruhunu yansıtırken erkekler ise kanvas pantolonları mavi ve lacivertin asil renkleri ile birleşerek tarzlarını ortaya koyacaklar. 

Michael Kors’dan yeni koleksiyon

Michael Kors; gümüş, yarı değerli taşlar, ışıltılı akşamlar ve 14 karat altın ile rodyum’dan oluşan yeni takı koleksiyonu ile karşınızda. Detaylardaki zenginlik ve zamansız tasarımın birleşimindeki uyum ortaya zarif kolyeleri, bileklikleri, yüzük ve küpelerden oluşan günlük kullanıma uygun bir koleksiyon çıkardı. Yeni koleksiyon, Mercer Lock ile moda dünyasına merhaba derken, ikonik öğe ilhamını Michael Kors’un ilk mağazasını açtığı New York’taki ünlü SoHo bölgesindeki Mercer sokağından aldı. 

GODIVA raflardaki yerini aldı

Godiva ile Kurban Bayramı ziyaretleri renkleniyor. Godiva’nın bayram koleksiyonunda özel tariflerden ve elde dekore edilmiş pralin çikolatalardan oluşan “Gold Kutular” öne çıkıyor. Godiva’nın 2018 Bayram Koleksiyonu’nun yanı sıra tatlı, hafif ve geleneksel lezzetten vazgeçmeyenler için Belçika çikolatasına batırılmış çilek ve hurmalar da Godiva mağazalarında misafirlerini bekliyor.

Kiğılı’daki kampanyaları kaçırmayın!

Kiğılı, Kurban Bayramı döneminde hem hediye almak isteyenleri hem de bayram alışverişi yapmak isteyenleri birbirinden hesaplı kampanyalar ve indirimle karşılıyor. Dileyenler 2 adet gömlek 99,98 TL, 2 adet pantolon 99,98 TL, 2 adet bermuda 99,98 TL kampanyasından yararlanırken, dileyenler de yüzde 60 indirimle gardıroplarına yepyeni bir soluk getirme fırsatı yakalıyor. Kiğılı, her yaşa, her bedene ve her tarza hitap eden koleksiyonuyla seçenekler sunuyor. 

Beymen’den özel hediye setleri 

Özel günlerde hediye alışverişlerinin vazgeçilmez adresi BEYMEN, sevdiklerinizle kavuştuğunuz anları tatlandırmak, ikramlarınıza ve bayram ziyaretlerinize fark katmak için birbirinden özel hediye setleri hazırladı. Bayramın vazgeçilmez ikramı lokum ve kolonyadan oluşan BEYMEN Kolonya & Lokum setleri; beş farklı alternatifi, şık ve göz alıcı sunumlarıyla bayram ziyaretlerinizin gözdesi olacak.

D’S DAMAT’ta bayram indirimleri sizi bekliyor

Tropikal etkilerle yaz rahatlığını muhteşem bir şıklıkta buluşturan D’S Damat’ta muhteşem bayram fırsatı. Sezonun en trend renkleri ve desenlerini kaliteli kumaşlarıyla ve kusursuz kalıplarla bir araya getiren 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonu yüzde 50 indirim ile D’S Damat mağazalarında sizleri bekliyor. D’S Damat yazın renkli enerjisini üzerinize taşıyor. Açık mercan tonları sıcak yazın favori renklerinden olurken çöl beji tonlu basic ürünlerle kusursuz bir renk dengesi sağlıyor. Yaz aylarının olmazsa olmazı polo yaka t-shirt modelleri, hafif dokusu ve her kombine uygun renkleriyle gardırobunuzun demirbaşları arasında yerini alacak. Denizlerin maviliği ve sıcak yazın tropik teması casual tarzı yeniden yorumluyor. Mavi, beyaz ve kırmızı üç ana rengiyle marin teması, yazı en çok hissettiren stil olmaya devam ediyor. Hayatınızı kolaylaştıracak inovatif parçalara dolabınızda yer açın. 

Özel günlere yeni seri

D’S Damat Ceremony serisi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, siyah ve lacivertin hâkimiyetinin yanı sıra bordoya da yer açıyor. Sezonun renk kodlarıyla uyumlu koleksiyonda jakarlı kumaşlar duruşunuzu orijinallikle birleştirecek. Kusursuz kalıpları ile D’S Damat smokinler her daim özel gecelerinizin kurtarıcısı oluyor. 

Şıklığınız ECCO ile tamamlanıyor

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, sezonun yeni ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle, bayram seyahatlerinde sizi yalnız bırakmıyor. ECCO, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar yeni sezon ikinci ürün alımlarında geçerli olacak  yüzde 25 indirim fırsatı ile bayram keyfini ayağınıza getiriyor. 

Cildinizine kaybettiği nemi geri kazandırın

Eau Thermale Avène Hydrance Intense Nem Serum; Avène Termal Su açısından zengin içeriği sayesinde cildin su rezervlerini yenileyerek uzun süreli rahatlama sağlıyor. Jel yapısı sayesinde nem seviyesini düzenleyerek termal suyun cilt yüzeyinde tutulmasına katkı yapar. Nemsizlikten kaynaklanan kırışıklıkları ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu ürün cildinizin yumuşak ve parlak bir görünüm almasını sağlar. 

Doğadan güç alan kadınlar 

NetWork doğanın gücünden ilham aldığı koleksiyonunda kristal, taş ve payet unsurlarını detaylarda vurguluyor. Beyazın yanı sıra bej ve ekrunun birlikteliğinden doğan kombinasyonlara, trikolar ve paltolar eşlik ediyor. Ekru renginin duruluğu puffer mont, kaban ve parkalarda da hakimiyetini sürdürüyor. 

Ramsey’de bayram hediyesi 

Şıklığını gündüzden geceye taşımak isteyen erkeklerin RAMSEY mağazalarından ve www.ramsey.com.tr’den bayram ve yaz için yapacağı 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde özel tasarımlı RAMSEY şort ve mayo hediye. Sezonun vazgeçilmez parçaları keten-koton karışımlı gömlekler ve t-shirtler, renkli bermudalar, özel kesimli ceketler, spor pantolonlar ve ayakkabı, gözlük, bileklik gibi aksesuarlar ile erkeklere özel bir stili deneyimi yaşatacak.

Saçlarınız için yeni bir başlangıç

Yaşanacak bir hayat konseptiyle 100’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren doğrudan satış şirketi QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres’in saç ve vücut bakım serisiyle şimdi kendinizi şımartma zamanı! Naturtres; hindistan cevizi ve argan yağlı ile çay ağacı ve limon özlü doğal içerikli saç ve duş jeli ürünleriyle günlük bakımınızı keyifli hale getiriyor. Organik sertifikalı içeriklere sahip Naturtres, eşsiz kokusuyla da büyülüyor…

FOSSIL saatlerinde zamansız stil

Fossil, Sonbahar 2018 sezonunda klasik stilinden ödün vermeyenlerin vazgeçemeyeceği bir koleksiyon sunuyor. Fossil en popüler saat ve takılarını benzersiz renk uyumu ile yeniden yorumluyor. Kadın saat modelinde pembe altın hasır bilezik ve sedefli kadran zarif bir duruş sergilerken, erkek saat modelinde kahverengi deri kayışa pembe altın uyumla eşlik ediyor. Yeni sezonda sade ve zamansız tarza sahip saat ve takıları yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Bayram ikramlarınız Koska’dan  

Osmanlı’nın bize bıraktığı en tatlı miras olan lokum, günümüzde de bayramlarımızı tatlandırmaya devam ediyor Koska hem misafirlerinize ikram edebileceğiniz hem de bayram ziyaretlerinizde tatlı bir hediye olacak yeni Osmanlı Serisi Lokumları ile raflarda yerini aldı.  

Watsons’ta büyük indirim

Bayram tatiliniz için gereken her şey Watsons’ta sizleri bekliyor. Makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünleri, güneş ürünleri, saç bakım ürünleri ve parfümlerde yüzde 50 indirime varan fırsatlar 20 Ağustos’a kadar devam edecek. Bayram tatili öncesi hem kendinize hem de sevdiklerinize alacağınız en güzel hediyeler için Watsons’a uğrayın.

Selin kolonya ile özlenen anlar 

Her geçen yıl “nerede o eski bayramlar” ile başlayan cümleleri daha sık duyuyoruz. Bayram ziyaretleri, özenle hazırlanmış sofralar ve eski günlerin anıldığı sohbetler özlenen zamanları hatırlatıyor. Bayramlara eşlik eden Selin Kolonya, hem klasik limon kolonyası hem de parfümlü serisi “Hayatın Kokusu” ile bu geleneğin bir parçası olmaya devam ediyor.