26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

''Bazen her şeyi bırakıp gitmek istiyorum''

‘Yine Bana Zor Geliyor’ adlı single çalışmasıyla gündeme gelen Zeynep Mansur, “Bana da hayatın sık sık zor geldiği dönemler oluyor. Bazen her şeyi bırakıp gitmek istiyorum” diyor.

Gizem TÜMBAY22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
''Bazen her şeyi bırakıp gitmek istiyorum''

Her albümü arasında istisnasız iki yıl bırakan Mansur, yeni albümü ile herkesi aynı noktada buluşturmayı hedeflediğini söylüyor. Şarkıcılığının yanında yazarlığıyla da anılan Mansur, yeni romanının da müjdesini verdi.

 ‘Yine Bana Zor Geliyor’un sözleri bestesi kime ait?

Sözleri Ayşen’e müziği Kemal Şimşekyay’a düzenlemesi de Erdem Kınay’a ait. Şarkıyı ilk dinlediğimde çok etkilendim ve hemen okumak istedim. Ancak şarkı başkasına gitmişti ve uzun bir süre sancılı bir şekilde bekledim.

Şarkının klibini kime ait? Nerede çektiniz?

Murad Küçük üstlendi. Beş ayrı mekanda çekildi ve 16 saat sürdü. Çekimler yorucu ama çok keyifliydi. Klip için fashion, modern ve avangard bazı görüntüler istediğimi anlatmıştım Murad’a, o da tam istediğim gibi bir klip çekti.

Klip çekiminin helikopter kısmında zor anlar yaşadığınız söyleniyor.

Evet, klibi albüm çıkmadan bir kaç ay önce çektik. O zamanlar hava şartları çok uygun değildi. Üşümüyor gibi gülümseyerek şarkı söylemek ve titremeden, olduğum yerde uçmadan sabit durmak için çok zorlandım.

Yeni albümden önce iki sene arar verdiniz. Bunun özel bir nedeni var mı? Ne yaptınız bu süreçte?

Sahne hep devam etti. Benim tüm albümlerimin arasında bu kadar süre vardır. Çabuk tüketmek istemiyorum. Kaliteli işler yaptığınızda bir süre daha idare ediyorsunuz.

Tam bir işkoliğim

Albüm tanıtımı dışında neler yapıyorsunuz? Hayat nasıl gidiyor?

Yine işlerle ilgileniyorum. Bu hafta sonu İzmir de sahne alıyorum önümüzdeki ay ise Kıbrıs Kaya Artemis’de sahne alacağım aslında tam bir işkoliğim. İş dışında kendim için yaptıklarım ise pilatese, sinemaya, konserlere gitmek en keyif aldığım şeyler...

Hayattaki hedeflerinize ulaştığınızı düşünüyor musunuz? Tamam mı devam mı sizce?

Aslında belli başlı hedeflerim hep vardı ama zamanla değişti. Büyümek dediğiniz böyle bir şey... Bir de her anlamda kendimi acımasızca eleştiririm.  O yüzden benim herhangi bir konuda tamam demem çok zor her zaman devam diyebilirim...

“Kendimi hem iş hem de özel hayatımda acımasızca eleştiririm.”