20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bu ayın teması sonbahar

Yeni bir sezon işte karşımızda! Hazan mevsimi... Aynı gün içinde yaşanan farklı hava şartları, ‘Ne giyeceğim?’ kafa karışıklığı evi mevsime göre hazırlama telaşı... Bu sayfaya göz atmadan bir şeye karar vermeyin.

24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu ayın teması sonbahar

Yazlıkları elden çıkarın

Moda sever kadınlar, sonbahar için gardıropda yer açmaya ve yazlıkları elden çıkarmaya başladı. Sizde bu kapsamda Modacruz’u ziyaret edebilirsiniz. Üstelik sonbaharlık parçalara yüzde 90’lara varan fiyat avantajı ile ulaşılabilir.

TEMİZLİK

360 derece döner başlık

Parex, Maestro Temizlik Serisi’ne yeni bir halka daha ekledi. Kompakt ve hafif yapısı, tek mopta iki farklı uygulama sağlaması ve 360 derece döner başlığı sayesinde koltuk altı gibi zorlu köşelerde bile hızlı ve kolay temizlik sağlıyor

Nostaljik rüzgarlar

Artık havalar yavaş yavaş serinlemeye başladığına göre sandaletler, burnu açık ayakkabılar, parmak arası terliklerle vedalaşmanın da vakti geldi. Bu yıl sonbahar trendlerinde nostaljik rüzgarlar esse de geçmişe tamamen teslim olmayacağız. 70’li, 80’li ve 90’lı yılları modern çizgilerle buluşturan Mecra, yazı aratmayacağa benziyor.

AKSESUAR

Doğanın tüm canlılığı burada

LesNereides Paris’in, bu sezonda da eğlenceli tasarımları var. Doğanın tüm canlılığını yansıtan koleksiyonda baykuş figürleri, grafik ve modern tasarımlar, kış bahçesi çiçekleri ve nazar boncuğu gibi birçok tema bulunuyor.

MODA 

Ne çok kalın ne çok ince

Yaz döneminin yükselen trendi crop üstler, yeni sezonda da sizinle. Silk and Cashmere koleksiyonundaki ne çok kalın, ne çok ince modeller mevsim geçişlerinde kusursuz bir denge kurmanızı sağlayabilir.

Minimalist zarafet

Calvin Klein Light’ı, gümüş, siyah renk kadran alternatifleri ve paslanmaz çelik, sarı veya pembe altın PVD kasaları ile bu sezonda dikkat çekiyor.

DEKORASYON

Geçmişin zarafetini banyolarınıza taşıyın

ISVEA, Regina Serisi, geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolarınıza taşıyor. İpek mat beyaz ve altın renk seçeneklere sahip lake lavabo dolabı ve boy dolabıyla da geniş depolama imkanı sunuyor.

Yatak odalarında değişim başlasın!

Karaca Home’un, sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan Madrid Nakışlı nevresim takımları ve yatak örtüleri geleneksel tarz sevenlerin yaşam alanlarını hareketlendireceğe benziyor.

İçinizi ısıtan mutfaklar

LAV, Sera Kavanoz serisiyle sonbahar renklerini mutfağınıza taşıyor. Yeşil, turuncu ve pembe kapaklarıyla her tarzda mutfağa sıcaklık katan markanın kavanoz serisi; büyük, orta ve küçük boy seçenekleri de bulunuyor.

Doğal balkabağı ekmeği özleyenlere

Yıllanmış ekşi mayayı organik un ve birbirinden özel içeriklerle harmanlayarak artizan ekmeğe dönüştüren 240 Derece, mevsiminde balkabağı ekmeği ile damak tadınıza güzel bir alternatif sunuyor.